- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sana ne anlatsam boş. Bu alt yapı sorunlu diyorsun bu alt yapı ile geliştirmeler yapıyorum. gcc sürümünü yükseltim. Bilmeden sallamak çok güzel sanırım.
Bu server files sorunlu. gcc48 ile build edildiğin de bile aynı hatayı alıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 75
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 19d 43m
- Reaksiyon Skoru
- 135
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 4,376
- DevLira
- 9
Merhaba,
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler files çok güzel bir files olmuş ancak simya sisteminde arındırma yaparken başarısız olduğunda aşağıda başarılı yazıyor başarısız olduğunda başarılı yazıyor ilk sorum bunu nasıl değiştireceğiz? İkinciside oranları nereden değiştireceğim?
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler files çok güzel bir files olmuş ancak simya sisteminde arındırma yaparken başarısız olduğunda aşağıda başarılı yazıyor başarısız olduğunda başarılı yazıyor ilk sorum bunu nasıl değiştireceğiz? İkinciside oranları nereden değiştireceğim?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Merhabalar,
Yazıları /usr/game/share/locale/turkey kısmındaki locale_string kısmında değiştirebilirsiniz. Oranlarını aynı yolda dragon_soul_table kısmından değiştirebilirsiniz.
Yazıları /usr/game/share/locale/turkey kısmındaki locale_string kısmında değiştirebilirsiniz. Oranlarını aynı yolda dragon_soul_table kısmından değiştirebilirsiniz.
Merhaba,
- Konular
- 131
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 615
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 7,258
- DevLira
- 6
game ve db build ettikten sonra gelen dosyaları usr/game/share/bin klasörünü attım izinleride 777 olarak yaptım ancak sunucuyu açarken hata veriyor bunları nasıl düzeltebilirim?
Lib Dosyaları Eksik Gerekli Libi Bulamamış
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)