Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ALT-YAPI]Metin2 Mainline Source. Buglar Fix.(v2)

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Değerli yorumlarınız için teşekkürler ❤

kolay gelsin dostum kendim açıp oynayabilir miyim dosyalar tam mı yoksa internetten araştırma yapmam gerekiyor mu ekstra dosyalar bulmak için?
bir de ip adresimizi yazacağımız yeri bulamadım

eğer bunlar gerekiyorsa elindekilerin linkini veya isimlerini paylaşırsan sevinirim pek hakim değilim bu konulara eğlencesine bakmak istiyorum biraz da dosyalarla oynarım sanırım

Son düzenleme:
VirtualBox veya Sunucu ile oyunu başlatabilirsiniz. İnternetten araştırma yapmanızı bol bol tavsiye ederim. İp yazmanıza gerek yoktur. Konudaki linkler yeterlidir sunucunuz mevcut ise oraya kurun. Eğer sunucunuz yoksa bilgisayarına açacaksanız virtualbox ile kurulumlayın detaylar için mesaj atabilirsiniz.

kolay gelsin dostum kendim açıp oynayabilir miyim dosyalar tam mı yoksa internetten araştırma yapmam gerekiyor mu ekstra dosyalar bulmak için?
bir de ip adresimizi yazacağımız yeri bulamadım

eğer bunlar gerekiyorsa elindekilerin linkini veya isimlerini paylaşırsan sevinirim pek hakim değilim bu konulara eğlencesine bakmak istiyorum biraz da dosyalarla oynarım sanırım

Bu files hangi gcc sürümünü kullanıyor? 4.9 ise büyük ihtimal kullanamayacağım :D

Ellerine sağlık teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri