Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
@Eric Bloodaxe Kardeşimin isteği üzerine yapılmış bir eklentidir.
Kodun işlevi konu başlığında belirtilmiştir.
C++:
char_affect.cpp içerisinde
bool CHARACTER::AddAffect(
// Arat
if (IsDead())
return false;
// Ekle.
Seviyorum seni.
Örnek olarak kullanabileceğiniz Grup Kutsama sistemi var. Karakter ölü iken kutsanmasını engelleyebilirsiniz bu şekilde.
Örnek olarak kullanabileceğiniz Grup Kutsama sistemi var. Karakter ölü iken kutsanmasını engelleyebilirsiniz bu şekilde.
Son düzenleme:
bide bunu deneSeviyorum seni.
if (IsDead())
{
return false;
}
{
return false;
}
Seviyorum seni.
Konu için teşekkürler düşüncem şu bahsettiğiniz grup kutsamayı engellerisiniz fakat başka problemlere yol acabilir, direk grup kutsamanın kodlarından da onu engelleyebilirsiniz@Eric Bloodaxe Kardeşimin isteği üzerine yapılmış bir eklentidir.
C++:char_affect.cpp içerisinde bool CHARACTER::AddAffect( // Arat if (IsDead()) return false; // Ekle.
Bunu bu şekilde kullanmak pek mantıklı değil, çeşitli buglara sebep olur en basitinden Diyelim ölüyken adam biyolog görevini verdi. Quest Görevi tamamlandı bir sonraki göreve geçildi buraya kadar sorun yok. Ama source taraflı affect engellendiği için özellik verilmedi ve biyolog bonusu boşa gitti 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)