HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum sana bir şey diyen mi oldu? Probleminiz ne ? Hayır mesaji bile yazamiyorsun. Mantıksız konuşuyorsun skypeden atsana diyorsun sonra kimsenin ekmeğinde gözümüz yok muhabbetlerikimsenin ekmeğinde gözümüz lakin sanırım senin var gibi geliyor

cano öyle yorgunum ki inan sana öyle güzel cevaplar vermek isterim ama yorgunluktan klavyeyi kullanacak halim yok. yorumları rapor edip kaldıra bilirsin ilgi moderetörler var emin olabilirsin bu warez filesede para verecek adamlara acıkcası acıyorum.Dostum sana bir şey diyen mi oldu? Probleminiz ne ? Hayır mesaji bile yazamiyorsun. Mantıksız konuşuyorsun skypeden atsana diyorsun sonra kimsenin ekmeğinde gözümüz yok muhabbetleri![]()

Yav boş herif ne kadar ahmak varsa hep burada milleti eleştiriyor. Ne warezi ne bilmem nesi nerden biliyorsun boş yapıyorsun açıkçası kanitlasana bana. Bana diş geçiremezsiniz çoluk çocuk yok karşınızda. Şimdi işinize bakın hadi.cano öyle yorgunum ki inan sana öyle güzel cevaplar vermek isterim ama yorgunluktan klavyeyi kullanacak halim yok. yorumları rapor edip kaldıra bilirsin ilgi moderetörler var emin olabilirsin bu warez filesede para verecek adamlara acıkcası acıyorum.![]()
2009 dan beri bu forumda bir cok kez senin gibi kolsuzlar yüzünden ban yedim bidaha boşa ban yemek istemiyorum cano fazla uzatma işine bak warez files değil diyorsun ama forumda dolaşan filesi satıyorsun. alıntı yapma mevzuyu uzatıpta canımı sıkma gece geceYav boş herif ne kadar ahmak varsa hep burada milleti eleştiriyor. Ne warezi ne bilmem nesi nerden biliyorsun boş yapıyorsun açıkçası kanitlasana bana. Bana diş geçiremezsiniz çoluk çocuk yok karşınızda. Şimdi işinize bakın hadi.
Sanırsam ben seni hiç tanımak istemiyorum da werez filesleri alıp satmak ne bileyim bana dokunuyor bu yüzden benim attığım yorumda kötü bir durum göremiyorum. boş yorumları bırak ta boş konu açmayalım lütfen.Yakup adlı kişi seni tanımıyorum tanımakta istemem sanırım. Herkes ekmeğini yer konuya gelip boş boş yorum atmayın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)