Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ClientSRC Build Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraiwast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 395

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, client build etmenin önemi nedir ?

:) Mantıklı düşenmek gerekirse sistemi eklediğin yada kaldırdıgın, Fixlediğin zaman mecburen build etmek zorundasın etmezsen yaptıklarının bir önemi olmaz ve hata alırsın oyunda.

Mantıklı düşünmekle alakası yok. bilmiyorum reis.5 6 yıl önce DeadLyTrap di galiba onun fileslerini kurmuştum, hazır vdh yada vdi dosyalarıyla veriyodu ve clientsrc falan yoktu. Şimdi files düzenlemek istiyorum ve dosyaların içinde client dosyası var. Neden build edilmesi gerektiğini soruyorum

Mantıklı düşünmekle alakası yok. bilmiyorum reis.5 6 yıl önce DeadLyTrap di galiba onun fileslerini kurmuştum, hazır vdh yada vdi dosyalarıyla veriyodu ve clientsrc falan yoktu. Şimdi files düzenlemek istiyorum ve dosyaların içinde client dosyası var. Neden build edilmesi gerektiğini soruyorum

Konu yanlış yerde ancak client build etmek diyince, yaptığın değişiklikleri kalıcı hale getirmek olarak anlayabilirsin. En basitinden örnek olarak, client tabanlı istediğin bir sistemi ekledin veya istemediğin bir sistemi çıkarttın ve bunun kalıcı olması için build işlemi gerekli.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri