Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mitsi simya güncellemesi syser

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuyganaskeri52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SYSERR: Oct 25 18:25:51 :: ReadBasicApplys: In Group BasicApplys, ¹é·æ¼® group's apply_type ENCHANT_ICE is invalid.
SYSERR: Oct 25 18:25:51 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/turkey/dragon_soul_table.txt

dragon_soul_table txt mevcut turkey klasöründe

SYSERR: Oct 25 18:25:51 :: ReadBasicApplys: In Group BasicApplys, ¹é·æ¼® group's apply_type ENCHANT_ICE is invalid.
SYSERR: Oct 25 18:25:51 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/turkey/dragon_soul_table.txt

dragon_soul_table txt mevcut turkey klasöründe
simyaya oyununda olmayan efsunu eklemeye çalışıyorsun efsun listeni kontrol et gerçekten ENCHANT_ICE adında bir efsun mevcutmu oyununda

simyaya oyununda olmayan efsunu eklemeye çalışıyorsun efsun listeni kontrol et gerçekten ENCHANT_ICE adında bir efsun mevcutmu oyununda
SYSERR: Oct 26 19:54:01 :: CheckRefineStepTables: In ¹é·æ¼® group of RefineStepTables, probability list size is not 6.
SYSERR: Oct 26 19:54:01 :: ReadDragonSoulTableFile: DragonSoul table Check failed.
SYSERR: Oct 26 19:54:01 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/turkey/dragon_soul_table.txt
şuan bunu veriyor onu halletim

SYSERR: Oct 26 19:54:01 :: CheckRefineStepTables: In ¹é·æ¼® group of RefineStepTables, probability list size is not 6.
SYSERR: Oct 26 19:54:01 :: ReadDragonSoulTableFile: DragonSoul table Check failed.
SYSERR: Oct 26 19:54:01 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/turkey/dragon_soul_table.txt
şuan bunu veriyor onu halletim

aXe'nin paylaştığı mitsi simya sistemini eklemeye çalışıyorsunuz sanırım bilerek eksik paylaşıyor diye düşünüyorum, sistem ekleyecekler en azından ne olduğunu bilsin diye,sorun ve çözümü basitçe,

dragon_soul_table.cpp yada dragonsoul.cpp'de>> refine step table'ı 6 yap çünkü matrisin 5 olan uzunluğunu 6 yapıyorsun ama okurken halen 5 değer okturuyorsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri