HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yararlı olacağını düşündüm.
Banlanan hesapların karakterlerini, itemleri, loglarını vs. temizliyor.
Kod:
/clean
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. hesapları silerek birikmiş data mı temizlenir. MySQL tabloları milyarlarca datayı saklayabilmesi için tasarlanmış.İşsizlik ne alaka? Büyük serverleri düşün ne kadar data birikmiş oluyor gereksizce durması yerine temizlenmesi çok daha iyi
Süreli ban yeme olayını aşalım. Süresiz ban yiyen oyuncuların datalarını bile silsen, Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ile birlikte isim rezervasyon hakkını da egale etmiş oluyorsun. Banlanan oyuncuların isimleri tekrar alınabilir hale gelmiş oluyor.
Bana baştan sona aşırı mantıksız geliyor. "Büyük" serverleri bu ufak hareketler kurtarmaz.
player.player dediğin şeyi başka bir şey olarak gördüm ekleyeceğimÖğeyi görmek için üye olmalısınız. sonra ihtiyaç kalmıyor oyuncuya bunu demek istedim, _Deleter mapına playeri ekleyebilirsin yani.
eklendi..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yararlı olacağını düşündüm.
Banlanan hesapların karakterlerini, itemleri, loglarını vs. temizliyor.
Kod:/clean
Paylaşım için teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla available sütunu, süreli cezalar için çalışıyor. Status sütunu block/ok kalıcı cezalar için geçerli.
Paylaşım için teşekkürler ama bana biraz işsizlik gibi geldi ?
İşsizlik ne alaka? Büyük serverleri düşün ne kadar data birikmiş oluyor gereksizce durması yerine temizlenmesi çok daha iyiBildiğim kadarıyla available sütunu, süreli cezalar için çalışıyor. Status sütunu block/ok kalıcı cezalar için geçerli.
Oyuncuyu silmeyi unutmuşun;
{"player.player", "id"}
edit:
ban fonksiyonuna eklenirse fazladan cmd ye gerek kalmaz.
{"player.player", "id"}
edit:
ban fonksiyonuna eklenirse fazladan cmd ye gerek kalmaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)