HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne gibi sorun buldunki fix dosyası attın aga ? Virus total koy bideKonudaki tüm fixleri içeren Game ve Mysql yedeğini paylaşıyorum buyrun:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirtualBox İp adresinizi 192.168.1.10 olarak değiştirin. yoksa giremezsiniz. Game ve Db içinde build edilmiştir.
fix dosyası değil ya konuda ki dosyaların build olmus hali o da dogrumu emin değilimNe gibi sorun buldunki fix dosyası attın aga ? Virus total koy bide
Virus cıkabilir indirmeseydin keşke agam ?fix dosyası değil ya konuda ki dosyaların build olmus hali o da dogrumu emin değilim
Bir kaç sorum var da yardımcı olurmusunuz.
1- Hızlı biyolog sistemi pencresini bir türlü yukarı kısıma alamadım normalde oldugu kısımdan bahsediyorum kordinatları felan pyleri değiştirdim ama düzelmedi.
2- efsun atarken itemin üzerine gelince kasma oluyor.
3-Binek sisteminin verdiğiniz fixi ayrı olarak verme ihtilaminiz varmı o dosyada cok değişiklik yaptım da. yada neresi oldugunu söylerseniz ben alıyım fixi ordan
4- Yeni güncelleme gelicek demişsisinzde ne gibi özellikler gelicek ve ne zaman paylasıcaksınız bilgi verirmisiniz.
@Vulpe3
1- Hızlı biyolog sistemi pencresini bir türlü yukarı kısıma alamadım normalde oldugu kısımdan bahsediyorum kordinatları felan pyleri değiştirdim ama düzelmedi.
2- efsun atarken itemin üzerine gelince kasma oluyor.
3-Binek sisteminin verdiğiniz fixi ayrı olarak verme ihtilaminiz varmı o dosyada cok değişiklik yaptım da. yada neresi oldugunu söylerseniz ben alıyım fixi ordan
4- Yeni güncelleme gelicek demişsisinzde ne gibi özellikler gelicek ve ne zaman paylasıcaksınız bilgi verirmisiniz.
@Vulpe3
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)