InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle

Abra v2 Server Dosyaları

Dosyaları Nasıl Buldunuz?

• Harika

Oy: 20 57.1%
  • İyi

Oy: 10 28.6%
  • Orta

Oy: 3 8.6%
  • Kötü

Oy: 2 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Filesde ekli ol iy tümsistemleri eklerseniz lazım olduklarını söker veya bunu kullanır gerek duyulmayanları iptal ederiz demek istediğim ne kadar çok sistem o kadar iyi.

@Vulpe3 reisim 2-3 tane hata var ama onlar mühüm değil filesteki tek büyük sorun lonca savaşı için giriş izni gelmiyor p2p fixi ile çakışıyor sanırım buradakinide yaptım

Akşam bakacağım soruna fakay hiç geri bildirim gelmedi bu konu hakkında teşekkürler bilgilendirme için

Akşam bakacağım soruna fakay hiç geri bildirim gelmedi bu konu hakkında teşekkürler bilgilendirme için
Benim dosyalarımda sorunmu diye bende tekrar sıfırdan kurup deneyeceğim filesi inşallah benm dosyalarda vardır sıkıntı

Benim dosyalarımda sorunmu diye bende tekrar sıfırdan kurup deneyeceğim filesi inşallah benm dosyalarda vardır sıkıntı
evet denedim dediğin sorun var çözüm bulup paylaşıcam

sunucuda açtım sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri