- Konular
- 12
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 5h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi bak reis, m1 deydim tuh taşı falan deniyodum kaybolmadığını farkettim. Zodyak kılıcı için npc o mapte diye oraya gittim orda da denedim hatta ss attım. sonra köye geri geldim okudum kayboldu. muhtemelen benim oyunda sıkıntı var. kurulumda falan.
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
muhtemelen çünkü sorun yok.Şimdi bak reis, m1 deydim tuh taşı falan deniyodum kaybolmadığını farkettim. Zodyak kılıcı için npc o mapte diye oraya gittim orda da denedim hatta ss attım. sonra köye geri geldim okudum kayboldu. muhtemelen benim oyunda sıkıntı var. kurulumda falan.
bu arada özelden bir arkadaş mesaj ruh taşı okuma sistemini eklemiş sorunla karşılaşmış onun için sorunsuz şekilde ekleyip extra bir güncelleme vericem.
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Ruh Taşı Sistemi Eklendi Yakında Güncelleme Vereceğim.
* Gaya K envanteri algılamıyor dendi sorun yok.
***NOT: Filese başka sistem eklemeyeceğim sadece bir arkadaş eklemiş ve 6. skilleri aktif edememiş o yüzden ekledim.
***NOT: Fileste sorun bulursanız Ö.M veya herhangi bir postumu alıntılayıp bana sorunu yazmanız yeterli.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
* Gaya K envanteri algılamıyor dendi sorun yok.
Kod:
#define GAYA_KULLANMA_SYSTEM
#ifdef GAYA_KULLANMA_SYSTEM
Gaya Kullanımı {
*Envaterinizde süs taşı olması gerekmekte.
*K envanteri açılır.
*Taş envanterine gelinir.
*Herhangi bir taş "Gaya Tüccarı" üstüne sürüklenir.
}
#endif
***NOT: Filese başka sistem eklemeyeceğim sadece bir arkadaş eklemiş ve 6. skilleri aktif edememiş o yüzden ekledim.
***NOT: Fileste sorun bulursanız Ö.M veya herhangi bir postumu alıntılayıp bana sorunu yazmanız yeterli.
- Konular
- 34
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 6mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 519
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 243
- MmoLira
- 10,268
- DevLira
- 9
Ruhtaşı mı yoksa bk okuma sistemide gelcekmiRuh Taşı Sistemi Eklendi Yakında Güncelleme Vereceğim.
* Gaya K envanteri algılamıyor dendi sorun yok.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:#define GAYA_KULLANMA_SYSTEM #ifdef GAYA_KULLANMA_SYSTEM Gaya Kullanımı { *Envaterinizde süs taşı olması gerekmekte. *K envanteri açılır. *Taş envanterine gelinir. *Herhangi bir taş "Gaya Tüccarı" üstüne sürüklenir. } #endif
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)