- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar,
gönül isterdiki hidralı zodyaklı sizlere oyun dosyalarını vereyim fakat uzun süredir hastalığım buna engel oluyor bu yüzden paylaşılan dosyaların sorunsuz olanlarını sizlerle paylaşıyorum dosyalarda sorun bulursanız alttan belirtirsiniz er geç dönüş yaparım kalın sağlıcakla.
* LINK1'deki dosyaları ındırıp kurup LINK2'deki dosyaları LINK1 dosyaların üstüne atıp güncelleme yapacaksınız.
* Oyun clientine "Syser" isminde boş bir klasör oluşturulması gerekiyor onu unutmuşum siz oluşturursunuz.
##GUNCELLEME
# Binek sisteminin fixi
Genel Olarak Değişenler ;
* Paylaşılan konudaki tüm yorumlara bakıldı sorunlar çözüldü.
* K envanter sistemini kaldırmıştım geri ekledim.
* Cube sistemini sorunsuz şekilde işliyecek duruma getirdim.
* Yine yorumlarda yazan efsun botu çalışmıyor tarzı sorunlara'da bakıldı.
* Gerisini girip denersiniz herhangi bir sorunda yorumlardan veya mesaj yoluyla iletişim kurabilirsiniz.
* Resim Diğer Konudan Alıntıdır.
gönül isterdiki hidralı zodyaklı sizlere oyun dosyalarını vereyim fakat uzun süredir hastalığım buna engel oluyor bu yüzden paylaşılan dosyaların sorunsuz olanlarını sizlerle paylaşıyorum dosyalarda sorun bulursanız alttan belirtirsiniz er geç dönüş yaparım kalın sağlıcakla.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
* LINK1'deki dosyaları ındırıp kurup LINK2'deki dosyaları LINK1 dosyaların üstüne atıp güncelleme yapacaksınız.
* Oyun clientine "Syser" isminde boş bir klasör oluşturulması gerekiyor onu unutmuşum siz oluşturursunuz.
##GUNCELLEME
# Binek sisteminin fixi
Genel Olarak Değişenler ;
* Paylaşılan konudaki tüm yorumlara bakıldı sorunlar çözüldü.
* K envanter sistemini kaldırmıştım geri ekledim.
* Cube sistemini sorunsuz şekilde işliyecek duruma getirdim.
* Yine yorumlarda yazan efsun botu çalışmıyor tarzı sorunlara'da bakıldı.
* Gerisini girip denersiniz herhangi bir sorunda yorumlardan veya mesaj yoluyla iletişim kurabilirsiniz.
* Resim Diğer Konudan Alıntıdır.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@Vulpe3 | @FoReVeRLoSt | @dursunabi123
♥KRALSINIZ ♥
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
teşekkürler, hidra ve zodyak % 80 demiştiniz kodlarını geri mi kaldırdınız yoksa hale yarısı eklenmiş hali mimalesefBütün sistemler ifdefli mi binek sistemini alacağımda tam sökmeden anlamıyorum
Teşekkürler oğuz hasta halinle bunu paylaşman bile yeterli.Paylaşım için teşekkürler ?
Geçmiş olsunGeçmiş olsun , Allah Şifalar versin...TILKI OGUZ TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ben teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz var olun sağolun.
@Vulpe3 dostum mesela bir sistem kaldırdım diyelim ama eksik kaldırdım packı paketliyorum oyuna girerken atıyor ve sysere bakıyorum syser vermiyor normalde syser vermesi gerekiyor bunu nasıl halledebilirim syser konusunu
Bak konu başında yazıyor aslında klasör oluşturmanız gerekiyor syserr veya syser adında bir klasör oluşturman lazım
Paylaşım için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun en kısa süre içerisinde iyileşmeniz dileğiyle.
Kurallar gereği konuya 24 saat içerisinde virüstotal eklenmesi gerekmektedir.
Konu sahibi bu koşulu sağlayamaz ise lütfen dosyaları indiren birisi taratıp konuya yorum yapsın.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Buyur canım, bu tarama iş görür mü ?
Sen müthiş bir kolombiyalısınEn iyi dileklerimle, daha iyi olman ve iyileşmen için çok iyi bir insansın.
- Konular
- 20
- Çözüm
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 0
teşekkürler, hidra ve zodyak % 80 demiştiniz kodlarını geri mi kaldırdınız yoksa hale yarısı eklenmiş hali mi
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
teşekkürler, hidra ve zodyak % 80 demiştiniz kodlarını geri mi kaldırdınız yoksa hale yarısı eklenmiş hali mi
Özel mesajda bir arkadaşa belirtmiştim kodlar kalkık halidir sizdeki öbür türlü benim yaptığım sistemin içinden çıkmanız pek kolay olmazdı
- Konular
- 8
- Çözüm
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
Bütün sistemler ifdefli mi binek sistemini alacağımda tam sökmeden anlamıyorumÖzel mesajda bir arkadaşa belirtmiştim kodlar kalkık halidir sizdeki öbür türlü benim yaptığım sistemin içinden çıkmanız pek kolay olmazdı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)