Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Senin sorun nearkadaşım lütfen videomu izleyebilir misin?
Haritalara gittiğimde sunucu kapanıyor. ya da hesapları zorlarken normal olup olmadığını bilmiyorum.
Sunucuya kur virtualboxla sonuç elde edemezsin.Haritalara gittiğimde sunucu kapanıyor. ya da hesapları zorlarken normal olup olmadığını bilmiyorum.
Öyle yapıyorum ama olmuyor.Clean çek tkr build et
Client source icinde .sln yoktu ve bazı dosyalar yoktu v2’nin client source alıp v1’e aktardım distribute modda build ediliyor ama release edilmiyor.Zaten konudada belirttiğim gibi paylaşılan dosyaları v1 in ustune atıp güncelleme yapmıcaksınız.
.sln olmadan nasıl build edebilecegimi anlatırsan çok sevinirim.
Anladığını sanmıyorum beni zaten v2 dosyaları güncelleme tamamıyla senin yacağın işlem tam olarak şu v1 dosyalarının üstüne direk v2 dosyalarını atacaksın gelem sorguya kopyala ve değiştir diyeceksin v1 dosyaları güncellenmiş olacak işlemlerini v1 dosyalarının üstünden yapacaksınÖyle yapıyorum ama olmuyor.
Client source icinde .sln yoktu ve bazı dosyalar yoktu v2’nin client source alıp v1’e aktardım distribute modda build ediliyor ama release edilmiyor.
.sln olmadan nasıl build edebilecegimi anlatırsan çok sevinirim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)