C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Visual Studio 2019 ile Client Build 2020-11-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konudaki hazır client'i direk alıp kullanmıyorsun? değilmi
Sadece sürümleri al ve build al daha sonra build'de çıkan hataları aç tek tek düzelt
Bide böyle deneyebilirsin. Başkada aklıma birşey gelmiyor ama şuna eminim game ve client'in eşitlenmemesinden yani uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Yok hayır bütün işlemleri kendi clientime uyguladım. Peki son olarak şunu sormak istiyorum, devil-lzo-libjpeg gibi faktörlerin sürüm farklılığı buna sebep olur mu ? Bunları henüz game tarafındakiler ile karşılaştırmadım. Şu an sadece boost ve cryptopp u kontrol edip eşitledim.

Son düzenleme:
Yok hayır bütün işlemleri kendi clientime uyguladım. Peki son olarak şunu sormak istiyorum, devil-lzo-libjpeg gibi faktörlerin sürüm farklılığı buna sebep olur mu ? Bunları henüz game tarafındakiler ile karşılaştırmadım. Şu an sadece boost ve cryptopp u kontrol edip eşitledim.

Tek ihtimal cryptopp diğer sürümler buna yol açmaz.

Konu için teşekkürler.
Bu tür yükseltme, güncelleme konuları sabitlik olduğu için video ve fotoğraflarla yapılması gereken işlemler anlatılması gerektiğini düşünmekteyim. Bu işlemi önceden bulana kadar canım çıkmıştı şimdide unuttum nasıl olacağını forumda çok net bir bilgi paylaşımıda yok bu konuda kafadan süzme cevaplarla bir işlemde yapılmıyor.. Konu için teşekkürler...
video yeterli bence dosyalarıda eklemiş

rar şifresi nedir ?

BU İŞLEMLERİ SIRASIYLA TÜRKÇE AÇIKLAMALI PAYLAŞAN VARMI?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri