romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Visual Studio 2019 ile Client Build 2020-11-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sadece sürüm yükselttiysen cryptopp ile alakalıdır packet şifreleme cryptopp üzerinden çalışıyor.
Cryptopp sürümünü eski haline alıp dene bi istersen veya game'deki cryptopp sürümünüde yükselt.
Sadece sürüm derken işte bu konudaki işlemi uyguladım.
Game tarafını daha önceden güncellemiştim zaten şu an game zaten yükseltilmiş durumda.
Ama dediğin gibi cryptopp üzerinden bir yürümeyi deneyeyim ben

Sadece sürüm yükselttiysen cryptopp ile alakalıdır packet şifreleme cryptopp üzerinden çalışıyor.
Cryptopp sürümünü eski haline alıp dene bi istersen veya game'deki cryptopp sürümünüde yükselt.
Reis tekrar rahatsız ediyorum ama hala aynı.
Bu yorumunu görünce karşılaştırma yaptım, game cryptopp 8.2 ve client cryptopp 8.4 yüklemişim.
Client tarafını da komple silip 8.2 ye düşürdüm ama bu merette hiç bir değişiklik olmadı.. Acaba önerebileceğin başka bir yol varmı?
Şimdiden çok teşekkürler

Reis tekrar rahatsız ediyorum ama hala aynı.
Bu yorumunu görünce karşılaştırma yaptım, game cryptopp 8.2 ve client cryptopp 8.4 yüklemişim.
Client tarafını da komple silip 8.2 ye düşürdüm ama bu merette hiç bir değişiklik olmadı.. Acaba önerebileceğin başka bir yol varmı?
Şimdiden çok teşekkürler

Bu defineyi bi kontrol et herşey yolundamı bak -> #define _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_

Herşey yolunda gibi gözükebilir belki ama defineyi okumuyordur belki buda bir ihtimal.
Ek olarak packet şifreleme belki dosyanda deaktifdir.
Onuda söyle anlayabilirsin

Game/src ->desc.cpp

bool DESC::Setup(LPFDWATCH _fdw, socket_t _fd, const struct sockaddr_in& c_rSockAddr, DWORD _handle, DWORD _handshake)

Bu bloğun içerisinde

UserInterface -> locale.cpp

Burdaki testtesttesttest yazan yerler sende farklı olabilir

Packet şifreleme deaktif ise bu sayısal değerlerin game ve client'te aynı olması gerekir.

Belki bu farklıdır bi kontrol et.

Son zamanlarda game'de makefile'da bir değişiklik yaptıysan onu eski haline alıp deneyebilirsin.

Client'te yaptığın değişiklik belki şifrelemeyi deaktif kılmış da olabilir game'deki defineyi deaktif edip bi deneyebilirsin en azından sorunun sebebini anlayabilirsin.

Bu defineyi bi kontrol et herşey yolundamı bak -> #define _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_

Herşey yolunda gibi gözükebilir belki ama defineyi okumuyordur belki buda bir ihtimal.
Ek olarak packet şifreleme belki dosyanda deaktifdir.
Onuda söyle anlayabilirsin

Game/src ->desc.cpp

bool DESC::Setup(LPFDWATCH _fdw, socket_t _fd, const struct sockaddr_in& c_rSockAddr, DWORD _handle, DWORD _handshake)

Bu bloğun içerisinde

UserInterface -> locale.cpp

Burdaki testtesttesttest yazan yerler sende farklı olabilir

Packet şifreleme deaktif ise bu sayısal değerlerin game ve client'te aynı olması gerekir.

Belki bu farklıdır bi kontrol et.

Son zamanlarda game'de makefile'da bir değişiklik yaptıysan onu eski haline alıp deneyebilirsin.

Client'te yaptığın değişiklik belki şifrelemeyi deaktif kılmış da olabilir game'deki defineyi deaktif edip bi deneyebilirsin en azından sorunun sebebini anlayabilirsin.
Kardeşim öncelikle emeğin ve zahmetin için çok teşekkür ediyorum.
Söylediklerini falan kontrol ettim, kod blokları vs hep düzgün. Çakışabilecek bir şey göremedim maalesef.
Makefile da yaptığım tek değişiklik, c++11 güncellemesi yaptıktan sonra build için gerekli düzenlemeleri ekledim sadece.
Sorunun kaynağını dahi bulamadım. Distrubte ve Release modda bu bahsettiğim sorunu yaşıyorum, belki bir şeyler çıkar diye debug mod ile derledim ama debugda da client açılırken çalışmayı durdurdu diyip pert oluyor.
Nereyi atlıyorum ya da gözden kaçırıyorum anlamadım gerçekten. Clientin yedek srcsinden 3 defa tekrar tekrar işlemleri uyguladım, build oluyor ama sunucuyu görmüyor.

Kardeşim öncelikle emeğin ve zahmetin için çok teşekkür ediyorum.
Söylediklerini falan kontrol ettim, kod blokları vs hep düzgün. Çakışabilecek bir şey göremedim maalesef.
Makefile da yaptığım tek değişiklik, c++11 güncellemesi yaptıktan sonra build için gerekli düzenlemeleri ekledim sadece.
Sorunun kaynağını dahi bulamadım. Distrubte ve Release modda bu bahsettiğim sorunu yaşıyorum, belki bir şeyler çıkar diye debug mod ile derledim ama debugda da client açılırken çalışmayı durdurdu diyip pert oluyor.
Nereyi atlıyorum ya da gözden kaçırıyorum anlamadım gerçekten. Clientin yedek srcsinden 3 defa tekrar tekrar işlemleri uyguladım, build oluyor ama sunucuyu görmüyor.

Konudaki hazır client'i direk alıp kullanmıyorsun? değilmi
Sadece sürümleri al ve build al daha sonra build'de çıkan hataları aç tek tek düzelt
Bide böyle deneyebilirsin. Başkada aklıma birşey gelmiyor ama şuna eminim game ve client'in eşitlenmemesinden yani uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri