Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Visual Studio 2019 ile Client Build 2020-11-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2019 ile build etmenin performansa bir katkısı veya zararı var mı acaba ?
galiba yok library gelişiyor daha modern koda uyumlu olabilir visual 2019 olduğundan daha performanslıdır daha hızlı exe oluşuturur,
2013 versionundaki eksiklikler 2019 için tamamlanmış ve daha gelişmiştir(visual için) eğer 2019 kullanırsanız oyununuza en düşük windows 7 sürümünden erişim sağlayabilirler, xp çalışmaz.
Ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

@Ray Kon arkadaşımız dediklerileri doğru ama kötü yanlarıda var mesela bunları yazmak isterim + - lerini yazayım

Faydaları ;
1 - Daha Hızlı Derleme.
2 - En Son Sürüm Windows 7 ve Üstü Açabiliyor.
3 - Client Performansı Artar.
Zararları ;
1 - Kütüphanelerin Bazıları Çalışmaz Hata Verir ( Örnek : Foxfs Pack Kilitleme Kütüphanesi)
2 - XP - Vista bilgisayarlar oyunu açamaz.
3 - Yeni ekleyeceğin sistemlerde uyum sorunu olabilir.

@Ray Kon arkadaşımız dediklerileri doğru ama kötü yanlarıda var mesela bunları yazmak isterim + - lerini yazayım

Faydaları ;
1 - Daha Hızlı Derleme.
2 - En Son Sürüm Windows 7 ve Üstü Açabiliyor.
3 - Client Performansı Artar.
Zararları ;
1 - Kütüphanelerin Bazıları Çalışmaz Hata Verir ( Örnek : Foxfs Pack Kilitleme Kütüphanesi)
2 - XP - Vista bilgisayarlar oyunu açamaz.
3 - Yeni ekleyeceğin sistemlerde uyum sorunu olabilir.
bu söylediklerini söyledim zaten extra olarak ekranda kayma vs problemlerde olabilir tabi işini bilen düzeltirde.

+ - yönleriyle birlikte düzenli şekilde yazdım zaten en başta belirttim @Ray Kon arkadaşımızın dedikleri doğru dedim zaten lütfen yazıyı oku ...

bu söylediklerini söyledim zaten extra olarak ekranda kayma vs problemlerde olabilir tabi işini bilen düzeltirde.
Ne alaka? :d xp sorunu, ekranda kayma, sistem eklerken uyum vs. nerden çıktı olm? :d Bismillah demeden builde başlarsanız da hata verir ek sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri