[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Call of duty Mobile < Black Ops >

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Turkmmo Ailesi.

Çıktığı günden bu yana En az 100 milyon indirme yapan call of duty mobil ile ilgili ufak bir anlatım hazırladım umarım
işinize yarıyacaktır. Black ops sistemiyle iligli ufak bir anlatım hazırlıyorum hadi bakalım son zamanların yoğun ilgi alan oyunu ve anlatımı ile sizi baş başa bırakıyorum

indir-1cb2191b7abb1d10f.png

Black Ops geri döndü! Zımpara, topraklanmış, akışkan Multiplayer muharebesi, şimdiye kadarki en büyük Zombiler ve Black Ops evreninin tek bir muazzam savaş royası deneyiminde canlandığı Blackout. Kara Kuvvetler Birliği toplumu için hazırlanan terzi dövüşü için asker.

KARARTMA
Blackout'ta, Black Ops evreni, Black Ops imza savaşını ve Call of Duty tarihindeki en büyük haritayı birleştiren devasa bir savaş royale deneyiminde hayat buluyor. Favori hayranları olarak oynayın ve tamamen hayatta kalma ve yok olma deneyimind

ÇOK OYUNCULU
Multiplayer, taktiksel oyun ve oyuncu seçimine odaklanan, en heyecan verici topraklı dövüş deneyimini sunan çıtayı yükseltiyore ikonik ayarlarla savaşın.

ZOMBİLER
Call of Duty®: Black Ops 4, şimdiye kadarki heyecan verici yeni bir macera ve yepyeni bir karakter kadrosu ile sunulan en büyük 1. Gün Zombileri sunar. LX piyasaya sürüldüğü üç deneyimin hepsini keşfedin: IX, Umutsuzluğun Yolculuğu ve Ölülerin Kanı.

indir-1de34e0ba9398cb9e.md.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri