- Konular
- 468
- Çözüm
- 271
- Online süresi
- 11mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 8,233
- Altın Konu
- 47
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 326
- MmoLira
- 97,014
- DevLira
- 242
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Madem üni kazandım kararımı söylüyorum üniversite tabi kiMezunuz bea
- Konular
- 9,746
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 29d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 7,326
- Altın Konu
- 211
- Başarım Puanı
- 559
- MmoLira
- 11,934
- DevLira
- 18
Lise
- Konular
- 5
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 424
- DevLira
- 0
İkisininde ortamı farklı herşey vaktinde güzel
- Konular
- 1
- Online süresi
- 19h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 409
- DevLira
- 0
Lise yılları daha güzel
- Konular
- 85
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 407
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 3,278
- DevLira
- 189
belkide asıl olay kendi kendini öldürebilmektir bütün mevzu budur, çoğu insan bu cesareti sergileyemediği için zaten testi geçemedi. yaşadığın her saniye diğer insanların başkalarının senin hakkında ölüm isteklerini duymaya benzer. cepleri daha fazla para dolsun isterler daha fazla karınları doysun daha fazlasına sahip olayım isterler. hatta yeri gelir bu insanlar yüzsüzlük yapıp senin diplomanı bile günün sonunda iptal ederler, yani açık konuşmak gerekirse bilmiyorum güzel kardeşim
diyeceğim ha okumuşsun ha lise okumuşsun ha üniversite okumuşsun okumasan bile kendine her daim bir şey katabilirsin ancak bir kaç yıla kalmaz ülkenin gidişatı zaten belli suriyeden farksız olacak. kaç kendini kurtar kimseye demiyecem çünkü her bireyin intihar etme hakkı var. her şeyi mucize zanneden zihniyetten, birilerinin suyu hürmetine yaşıyormuşuz da kafasından, o yokken ülkede buzdolabı yokmuş makarna yokmuş falan da filan da muhabbetlerinden gelde kendini yeme anasını satayım bak şimdi gene kızdım ama kızıpta ne yapacaksın sinirlenipte ne yapacaksın iki duvarı yumrukla sonra al çayını otur aşşağa yani bizden de bi pok olmaz elin adamı uzaya gider ya da tarih öncesi bir kurtu tekrar canlandırır yani kısaca bir şeyler yapar tmm mı ama biz anca tavana çiğköfte yaparız kardeşim. gerçekten imreniyorum bazen ölen insanlara huzuru gerçekten bulabilmişler mi acaba nasıl olsa aynı sonu ben de onlarla birlikte paylaşıcam ama insan bazen düşünmeden edemiyor bunu.
diyeceğim ha okumuşsun ha lise okumuşsun ha üniversite okumuşsun okumasan bile kendine her daim bir şey katabilirsin ancak bir kaç yıla kalmaz ülkenin gidişatı zaten belli suriyeden farksız olacak. kaç kendini kurtar kimseye demiyecem çünkü her bireyin intihar etme hakkı var. her şeyi mucize zanneden zihniyetten, birilerinin suyu hürmetine yaşıyormuşuz da kafasından, o yokken ülkede buzdolabı yokmuş makarna yokmuş falan da filan da muhabbetlerinden gelde kendini yeme anasını satayım bak şimdi gene kızdım ama kızıpta ne yapacaksın sinirlenipte ne yapacaksın iki duvarı yumrukla sonra al çayını otur aşşağa yani bizden de bi pok olmaz elin adamı uzaya gider ya da tarih öncesi bir kurtu tekrar canlandırır yani kısaca bir şeyler yapar tmm mı ama biz anca tavana çiğköfte yaparız kardeşim. gerçekten imreniyorum bazen ölen insanlara huzuru gerçekten bulabilmişler mi acaba nasıl olsa aynı sonu ben de onlarla birlikte paylaşıcam ama insan bazen düşünmeden edemiyor bunu.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)