Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Game için mainline ve mainline_released farkı nedir?
Neden herkes novaline client kullanırken novaline game kullanmıyor...
Merhaba genelde millet hazır alt yapı ile devam etmeyi tercih eder niye novalin veya mailine alt yapı source kullanılmıyor diye sorarsan maxmi 3.6...
Merhaba arkadaşlar,
Neden herkes novaline client kullanırken novaline game kullanmıyor acaba ?
En mantıklısı neden hangisi? Neden gameyi de novaline kullanmayalım. Ya da mainline client yok herhalde Source_Kr@1zy.tgz de mainline client yok başka bir source paylaşıldı mı hiç bundan başka ?
Teşekkürler.
Merhaba genelde millet hazır alt yapı ile devam etmeyi tercih eder niye novalin veya mailine alt yapı source kullanılmıyor diye sorarsan maxmi 3.6 marty sama alt yapı filesleri mainlie alt yapı onu kullanıyorlar 0 mainline_relase' ye göre daha az sorunlu novalin sourcede de genelde novalin client üzeriden gidiyorlar. Görüşüm bu farklı görüşler var ise konu altında yorum yapsınlar herkes bilgilensin.Merhaba arkadaşlar,
Neden herkes novaline client kullanırken novaline game kullanmıyor acaba ?
En mantıklısı neden hangisi? Mainline içinde hiç tool yok herhalde tooları novalinedan kullanıyoruz sanırım. Neden gameyi de novaline kullanmayalım. Ya da mainline client yok herhalde Source_Kr@1zy.tgz de mainline client yok başka bir source paylaşıldı mı hiç bundan başka ?
Teşekkürler.
Merhaba genelde millet hazır alt yapı ile devam etmeyi tercih eder niye novalin veya mailine alt yapı source kullanılmıyor diye sorarsan maxmi 3.6 marty sama alt yapı filesleri mainlie alt yapı onu kullanıyorlar 0 mainline_relase' ye göre daha az sorunlu novalin sourcede de genelde novalin client üzeriden gidiyorlar. Görüşüm bu farklı görüşler var ise konu altında yorum yapsınlar herkes bilgilensin.
Sıfırdan Server Files Hazırlama
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra paylaşıma devam ediyorum. Sizler için bir video serisi hazırladım.Bu seride sıfırdan nasıl server files hazırlarsınız onu işledim. Videolar çok uzun olmasın diye 4 parçaya böldüm. Her videonun altına ufak açıklamalar yazacağım githup sayfasındaki aynı...forum.turkmmo.com
1.Videoda açıkladım kafandaki soruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?