Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Metin 2 server paskalya market

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan celilhan.simsek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 171

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şey istiyorum beyler npcye tikladığımda mesela kostumler veya ne bilim petler paskalya yumurtasıyla satilsin veya mesela tavsana tıklansın 50 paskalyaya bize pet versin varmi yapabilecek olan ?

Çözüm
Şey istiyorum beyler npcye tikladığımda mesela kostumler veya ne bilim petler paskalya yumurtasıyla satilsin veya mesela tavsana tıklansın 50 paskalyaya bize pet versin varmi yapabilecek olan ?
Bir öneri olarak sunayım. Örneğin xxx bir saltanat tipi filesten işte şu kadar bar inci v.s karşılığı kemer verme gibi questler olur onu alıp kendine göre dizayn edebilirsin örneğin 20 paskalyaya bir pet gibi değişip düzenleyebilirsin.
Bir öneri olarak sunayım. Örneğin xxx bir saltanat tipi filesten işte şu kadar bar inci v.s karşılığı kemer verme gibi questler olur onu alıp kendine göre dizayn edebilirsin örneğin 20 paskalyaya bir pet gibi değişip düzenleyebilirsin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri