Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tom Clancy's The Division 2'nin Güncelleme Tarihi Açıklandı

sergioneral

enjoy the silence 👌
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Katılım
17 Haz 2010
Konular
3,640
Mesajlar
19,614
Online süresi
17g 50672s
Reaksiyon Skoru
4,815
Altın Konu
163
Başarım Puanı
474
Yaş
31
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 10 Gün
MmoLira
-933
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu sene, 15 Mart 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için çıkan Ubisoft’un büyük markalarından Tom Clancy’s The Division 2’nin Episode 2- Pentagon: The Last Castle güncellemesinin yayınlanma tarihi açıklandı.

Ubisoft, en büyük markalarından bir tanesi olan Tom Clancy’s The Division 2 için yapılacak olan güncellemenin yayınlanacağı tarihi açıkladı. Güncelleme, Episode 2 – Pentagon: The Last Castle’ı ve çeşitli oyun geliştirmelerini içerecek.

Episode 2, ilk olarak Year 1 Pass sahiplerine 15 Ekim tarihinde, tüm oyunculara ise 22 Ekim tarihinde ulaştırılacak. PvP haritası ve yeni PvP modunun dâhil olduğu ek güncelleme içeriği ise 15 Ekim’de tüm oyuncuların hizmetine sunulmuş olacak.

Episode 2 – Pentagon: The Last Castle içeriğinde iki yeni görev, yeni Teknisyen uzmanlaşması, Year 1 Pass sahiplerine özel olarak Classified Assignments (Sınıflandırılmış Görevlendirilmeler), yeni PvP modu ve birçok sayıda hata düzeltmeleri ile geliştirmeler bulunacak.

Güncelleme detayları

bc8192a05e8726c30c86d97f55e35e452de8e1af.jpeg

Yeni görevlerin ilki, ajanların yeraltındaki araştırma tesisinin içindeki perfüzyon biyoreaktörünün yerini saptayacağı Pentagon’da geçecek. İkinci görev, DARPA araştırma laboratuvarlarında ve bazı terk edilmiş Soğuk Savaş döneminden kalma tünel ağlarında geçecek. Bu görevler, Black Tusk sayesinde daha da zor olacak.

Teknisyen uzmanlaşması ilk olarak Year 1 Pass sahipleri için kullanılabilir olacak ancak tamamlanacak bir dizi görev sonrası diğer kullanıcılar da erişebilecek. Conflict (Çatışma) adı verilen yeni PvP modunda takım eliminasyon maçları olacak ve Washington DC’de geçecek.

Yeni modun yanında gelen The Wharf (İskele) adı verilen yeni PvP haritası, terk edilmiş bir balıkçı limanında geçecek. Ayrıca bu ay içerisinde bir hafta sonu etkinliği gerçekleştirilecek. ‘Free Weekend’ adı verilen etkinlikte kaydedilen bu ilerlemeler, oyunu satın alanlar için oyunun tam sürümüne de transfer edilecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst