- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
esx_drugs scriptini çoğunuz bilir. Ben bu script üzerinde bir kaç oynama yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.
Değişiklikler;
Tarlanın yerini değiştirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki koordinatları değiştirin
Polise mesaj gitmesini config.lua içerisinde aşağıdaki kod satırından aktif/pasif hale getirebilirsiniz
Polise ihbar gitme olasılığını config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırından düzenleyebilirsiniz.
Kenevir tarlasının blipini aktif/pasif hale getirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırını düzenleyebilirsiniz.
Polise giden mesajın içeriğini değiştirmek için esx_drugs>client>main.lua içerisinden 68. Satırı Düzenleyin.
Değişiklikler;
- Tarla Haritada Gizlendi
- Paketlenmiş Ot Satıldığında Polise Bildirim Gider.
Tarlanın yerini değiştirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki koordinatları değiştirin
Kod:
WeedField = {coords = vector3(2037.44, 4909.71, 41.68), name = _U('blip_weedfield'), color = 0, sprite = 496, radius = 100},
Polise mesaj gitmesini config.lua içerisinde aşağıdaki kod satırından aktif/pasif hale getirebilirsiniz
Kod:
Config.CallCops = true
Polise ihbar gitme olasılığını config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırından düzenleyebilirsiniz.
Kod:
Config.CallCopsPercent = 2
Kenevir tarlasının blipini aktif/pasif hale getirmek için config.lua içerisinden aşağıdaki kod satırını düzenleyebilirsiniz.
Kod:
Config.tarlablip = false
Polise giden mesajın içeriğini değiştirmek için esx_drugs>client>main.lua içerisinden 68. Satırı Düzenleyin.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: