Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Panel arıyorum ilgilenen içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sonyurek34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 902

Sonyurek34

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 8 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben full fonksiyon panel istiyorum kodlama size ayit olaccak ekstra bir yerden yan sanayi olmayacak şekilde admin acp user acp dahil olarak

Demo ve referans istemekteyim

Satın alacağım kişinin paneline vereceğim tek seferlik bütün dosyaları eksiksiz tam destek olma ve lisans encode v.s olmamak şartıyla istenir

Fiyat 1bin TL'dir

skype yazınız: Design by zMorcy

Biraz sabret yakında lisanslı bir sistem yazacağım JavaScript ile kodlanicak ve inan gordugun zaman çok sasiricaksin diceksinki bukadarda olurmu? Full fonksiyonel hem masaüstü hem web olarak kodlanicak en son teknolojileri tamamıyla kullanicam ve inanki suanki panellerde ki kasma sorunlarını gormussundur suanki yazılan panellerin 10 katı daha yoğun işleme tabi tutulacak ama zerre kasma yaşanmayacak jquery gibi kendini 1000 defa tekrarlayan bir kutuphaneyle oyun paneli yazılmaz asıl paneli yakında on görsel olarak tanıtacağım. Hız olarak çok perfonmansli ve mimari olarakta suanki dandik mimariyle kodlanmış mimarilere asla benzemez

Merhaba arkadaşlar ben full fonksiyon panel istiyorum kodlama size ayit olaccak ekstra bir yerden yan sanayi olmayacak şekilde admin acp user acp dahil olarak

Demo ve referans istemekteyim

Satın alacağım kişinin paneline vereceğim tek seferlik bütün dosyaları eksiksiz tam destek olma ve lisans encode v.s olmamak şartıyla istenir

Fiyat 1bin TL'dir
Bahsettigin Fiyata Müşteri Paneli Olamaz. Admin Panel Ful Fonksiyonlu bir sistem İstersen Kendi Alt Yapımda Geliştirdigim Sistemi Dönüştürür İstediginiz Gibi Teslimatı Sağlıyabilirim. ÖM

Biraz sabret yakında lisanslı bir sistem yazacağım JavaScript ile kodlanicak ve inan gordugun zaman çok sasiricaksin diceksinki bukadarda olurmu? Full fonksiyonel hem masaüstü hem web olarak kodlanicak en son teknolojileri tamamıyla kullanicam ve inanki suanki panellerde ki kasma sorunlarını gormussundur suanki yazılan panellerin 10 katı daha yoğun işleme tabi tutulacak ama zerre kasma yaşanmayacak jquery gibi kendini 1000 defa tekrarlayan bir kutuphaneyle oyun paneli yazılmaz asıl paneli yakında on görsel olarak tanıtacağım. Hız olarak çok perfonmansli ve mimari olarakta suanki dandik mimariyle kodlanmış mimarilere asla benzemez
Öyle bir överek anlattınız ki satış fiyatınında nasıl olucağını anlıyoruz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri