Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Murogram - TURKMMO Özel Turkuaz Giriş İndexi 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat K.

Kendini satanı affederiz, Karakterini Satanı Değil
TM Üye
Konular
609
Online süresi
1ay 26g
Reaksiyon Skoru
2,368
Altın Konu
14
Başarım Puanı
272
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 27 Gün
MmoLira
798
DevLira
242

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Screenshot_22dbb459c5b3d184d.png

Selamlar sizler için özel hazırladığım bir giriş indexini paylaşıyorum.

Diğer paylaşımlarımda da gördüğüm ve yazdığınız kadarıyla link eklerken bile sorun yaşayanlar oluyordu.
Bunun için bu index üzerinde cssleri indexe ekledim .css gibi kafa karıştırıcı bir dosya yok sadece index.html ve img klasörü.

Ek olarak anlaşılır şekilde kod düzenlemelerini yaptım logo üzerinden örnek veriyorum.
Screenshot_4d03c3362b974b56a.png

39. satırda bulunan .logo bir class dır left ve top değerlerini yükseltip düşürerek sayfa da hizalama yapabilirsiniz.(Bunun gibi facebook anasayfa tanıtım ve hatta metin yazıları bile class eklenip kolay hizalama yapabilin diye css haline getirilmiştir.

Screenshot_6.png

Yukarıdaki görselde de gördüğünüz gibi ince detaylarına kadar eklendi href="" içerisine linkler eklenmektedir src="" içerisinde resim isimleri eklenmektedir mesela img klasöründeki anasyfa logosu img/anasayfa.png

Discord entegrasyonu yapamayanlar içinde kolaylık olsun diye sadece davet linkini girmeniz yeterli.

Dilediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz logolar arkaplan vs herşey size kalmış :)

İyi kullanımlar üzerinde çok çalışılan bir index değil ileride bu indexi v2 v3 olarak güncelleyip sizler de daha iyi düzenleme yapmaya başlayınca animasyonlu hale getireceğim. :)

Bu arada indexe meta gibi saçmalıkları eklemedim. Böyle indexlerle seo kasılmaz :) boşa indexlere ekleyip kod kalabalığı yapmayın.

Mükkemel olmuş ellerine sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri