Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Taratamıyorsanız konuyu kapatıyorum kurallar gereği virüstotalde .rar taramaları kabul edilmiyor dosyada 2-3 dll ve exe bulunuyor en fazla zaten ve lütfen hilenin çalıştığına dair bir video ekleyin konuyaTek tek mikusura bakmayında öyle tek tek bütün dlleri exeleri taratmayla uğraşamam , simdi rardan keyi kaldırıp tekrar tarattım buyrun linki ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
*VirüsTotal Şifreli (.rar) veya.(zip) içindeki dosyaları tarayamamaktadır. Bu yüzden (.exe) dosyasını tarayacaksınız.
Son düzenleme:
Taratamıyorsanız konuyu kapatıyorum kurallar gereği virüstotalde .rar taramaları kabul edilmiyor dosyada 2-3 dll ve exe bulunuyor en fazla zaten ve lütfen hilenin çalıştığına dair bir video ekleyin konuya
*VirüsTotal Şifreli (.rar) veya.(zip) içindeki dosyaları tarayamamaktadır. Bu yüzden (.exe) dosyasını tarayacaksınız.
Dosyalar içinde dll dosyasını bulamadım ve exe normalde çalışmıyordu arkadaş söyleyince kontrol ettim baktım tekrar çalışmıyordu , şimdi çalışır duruma getirildi ve exe'nin tarama linki ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şuan bilgisayarım video için uygun değil kısa zamanda video çekmeye çalışırım.. Ama hile çalışıyor bundan emin olabilirsiniz.. Hatta eğer siz kontrol edebilirsiniz çalışıp , çalışmadığını görebilirsiniz hem böylece daha emin olursunuz ve konuyu çalışıyor olarak değiştirebilirsiniz ..Konuya hilenin çalıştığına dair bir video ekleyin @sifab279

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)