- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Hitman Absolution Severller.
Bu gün sizlere Hitman Absolution oyununda windows 8 kulanan arkadaşlar için beli başlı çalışmayı durdurdu hatası çözümünü paylaşacağım aynı sorunla bende karşılaştım arkadaşlar fakat beli başlı araştırmalar sonucunda sorunun çözümüne kavuştum ve bu çözüm adım yollarını sizlerle paylaşmak istedimki sizlerde oyunu oynayıp çözüm arıyorsanız bizimle olmanız ve çözümünüze yardımcı olmamız bizi mutlu ediyor. Evet arkadaşlar lafı daha fazla uzatmadan oyunumuzun çözümünü size anlatacağım sizden rica en ince ayrıntısına kadar konuyu okuyup adımları uygulayın ve çözüme sizde kavuşun hadi bakalım iyi forumlar herkese.
Hitman Absolution Windows 8 kullanıcısı için oyunu çalıştırırken veya oyun içinde windows 8 çalışmayı durdurdu hatası ile karşıkarşıyalar.Bu durum biraz sinir bozucu peki bu durumdan nasıl kurtulabiliriz ? İşte çözümü
1 Adım: Öncelikle bilgisayarım sağ tıklayın özellikleri seçin.
2 Adım: Açılan ekranda sağ taraftan 'Aygıt yöneticisini' seçin.
3 Adım: 'Görüntü bağdaştırıcıları' sekmesinde ekran kartınızın adı ve başka bir sekme çıkıcaktır.Ekran kartınızın adının yazılı olduğu sekmeye sağ tıklayıp ‘Devre dışı bırak’a tıklayoruz
4 Adım: Gelen soruya ‘evet’ deyin. Ekran kararıp açılacak merak etmeyin.
5 Adım: Daha sonra oyuna tekrardan giriş yapın.
Umarım yararlı olmuştur.