InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Windows 8 Çalışmayı Durdurdu Çözümü < Hitman Absolution >

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 710

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

f2b8716a743f73703e46d2c2d7f7a464-1.png

Merhaba Hitman Absolution Severller.

Bu gün sizlere Hitman Absolution oyununda windows 8 kulanan arkadaşlar için beli başlı çalışmayı durdurdu hatası çözümünü paylaşacağım aynı sorunla bende karşılaştım arkadaşlar fakat beli başlı araştırmalar sonucunda sorunun çözümüne kavuştum ve bu çözüm adım yollarını sizlerle paylaşmak istedimki sizlerde oyunu oynayıp çözüm arıyorsanız bizimle olmanız ve çözümünüze yardımcı olmamız bizi mutlu ediyor. Evet arkadaşlar lafı daha fazla uzatmadan oyunumuzun çözümünü size anlatacağım sizden rica en ince ayrıntısına kadar konuyu okuyup adımları uygulayın ve çözüme sizde kavuşun hadi bakalım iyi forumlar herkese.

Hitman Absolution Windows 8 kullanıcısı için oyunu çalıştırırken veya oyun içinde windows 8 çalışmayı durdurdu hatası ile karşıkarşıyalar.Bu durum biraz sinir bozucu peki bu durumdan nasıl kurtulabiliriz ? İşte çözümü

1 Adım: Öncelikle bilgisayarım sağ tıklayın özellikleri seçin.
2 Adım: Açılan ekranda sağ taraftan 'Aygıt yöneticisini' seçin.
3 Adım: 'Görüntü bağdaştırıcıları' sekmesinde ekran kartınızın adı ve başka bir sekme çıkıcaktır.Ekran kartınızın adının yazılı olduğu sekmeye sağ tıklayıp ‘Devre dışı bırak’a tıklayoruz
4 Adım: Gelen soruya ‘evet’ deyin. Ekran kararıp açılacak merak etmeyin.
5 Adım: Daha sonra oyuna tekrardan giriş yapın.

Umarım yararlı olmuştur.

Birkaç cümle ekleyip başka siteden transfer yapmayalım. Buna özen gösterin lütfen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri