Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nesne Market Süreli İtem Problemi Çözümü

karabela19998

Level 1
Üye
Konular
9
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
47
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 20 Gün
MmoLira
40
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar çok soru soruyorum ama yeniyim bu işlerde ve kısa zamanda çok şey ögrendim bilmemek ayıp degil öyle değilmi ögrenmemek ayıp. neyse soruya geçelim :)

Örn: Oyun İçinde /i komutu ile aldığım Ayyıldız Kostümünde bir sıkıntı yok ama nesne markete ep ile satışa koydum satın aldığımda oyuna geçiyorum açıyorum nesne market deposunu kayboluyor 0 dakika diyor şu ana kadar şöyle bir çözüm buldum item proto üzerinde limittype0 kısmını 20 gün üzeri yaptığımda örnek vermek gerekirse ben 25 yazdım bu sefer nesne market deposuna geliyor kaybolmuyor ama üzerinde 0 dakika yazmaya devam ediyor bu sorunun çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı acil?
Discord:

Çözüm
bir çok nesne market sistemlerinde böyle sorunlar oluyor bunu fixlemek için örnek item fonksiyonu oluşturmanız gerekiyor . örnek pet itemlerini nesne marketten satın aldığınız zamana depoya geldiği zaman 0 dakika oluyor ve kayboluyor bu sorunun önüne geçmek için nesne market sistemine zaman fonskiyonu yazmanız gerekiyor yada uğraşamam diyorsanız sandık oluşturun mesela xx pet sandığı bunu nesne markete ekleyin adam alsın envanterine getirsin tıkladığı zaman pet çıksın böylede olabilir.

Eğer sorununuzu çözebildiysem Lütfen En iyi cevap verin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri