- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar çok soru soruyorum ama yeniyim bu işlerde ve kısa zamanda çok şey ögrendim bilmemek ayıp degil öyle değilmi ögrenmemek ayıp. neyse soruya geçelim 
Örn: Oyun İçinde /i komutu ile aldığım Ayyıldız Kostümünde bir sıkıntı yok ama nesne markete ep ile satışa koydum satın aldığımda oyuna geçiyorum açıyorum nesne market deposunu kayboluyor 0 dakika diyor şu ana kadar şöyle bir çözüm buldum item proto üzerinde limittype0 kısmını 20 gün üzeri yaptığımda örnek vermek gerekirse ben 25 yazdım bu sefer nesne market deposuna geliyor kaybolmuyor ama üzerinde 0 dakika yazmaya devam ediyor bu sorunun çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı acil?
Discord:
discord.gg
Örn: Oyun İçinde /i komutu ile aldığım Ayyıldız Kostümünde bir sıkıntı yok ama nesne markete ep ile satışa koydum satın aldığımda oyuna geçiyorum açıyorum nesne market deposunu kayboluyor 0 dakika diyor şu ana kadar şöyle bir çözüm buldum item proto üzerinde limittype0 kısmını 20 gün üzeri yaptığımda örnek vermek gerekirse ben 25 yazdım bu sefer nesne market deposuna geliyor kaybolmuyor ama üzerinde 0 dakika yazmaya devam ediyor bu sorunun çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı acil?
Discord:
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.