Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Buton ile uzak npc açma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rıpazHaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

takıldığım bölüm uiinventory.py kısmı. butonu ekliyorum sorunsuz tıklanıyor eklediğim bölümü çekiyor ama npc ekranı açılmıyor

bu şekilde ekliyorum.

def npcac(self):
self.npcekran.Show()

birde şunu denedim

def butonlar(self:
net.SendChatPacket("/npcac " + str(npc))

hata yapılan kısım tam açma kodunun olduğu yeri syser veriyor örnek :
net.SendChatPacket("/npcac " + str(npc))

tam bu kodun satırını sanırım açma kodu yanlış

kullandığım npc sistemi: https://forum.turkmmo.com/konu/3646703-theprnce-uzaktan-alisveris-npc-sistemi/

birde ben herhangi bir butona bastığında mesela F5'e bassın istiyorum yani butona tuş atamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim teşekkrler

Çözüm
game.py'de F5'e atanmış olan uzak npc'nin açılmasını sağlayan defi aynı şekilde uiinventory.py class inventorywindow veyahut class systemswindowa eklenilmesi gerekiyor tabii sizin kullandığınız yan panele göre değişir nereye ekleyeceğiniz.
Diğer sistemleri ekliyorum açılıyor uiinventory.py ile açılıyor diğer sistemlerde. Butonu yönlendirmesi falan her şeyi tamam ancak :

def ClickUzaknpcButton(self):
self.npcekran.Show()

Eklediğimde açılmıyor.

Farklı bir fileste :
self.npcekran.Show()
self.npcekran.SetTop()

Eklenmiş bu şekildede açılmıyor.
game.py'de F5'e atanmış olan uzak npc'nin açılmasını sağlayan defi aynı şekilde uiinventory.py class inventorywindow veyahut class systemswindowa eklenilmesi gerekiyor tabii sizin kullandığınız yan panele göre değişir nereye ekleyeceğiniz.
Diğer sistemleri ekliyorum açılıyor uiinventory.py ile açılıyor diğer sistemlerde. Butonu yönlendirmesi falan her şeyi tamam ancak :

self.npcekran.Show()

Eklediğimde açılmıyor.

Farklı bir fileste :
self.npcekran.Show()
self.npcekran.SetTop()

Eklenmiş bu şekildede açılmıyor.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri