Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun Kapalıyken Süre Gitmesin

THeDaRKLoRD2000

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Çözüm
10
Online süresi
15d 13h
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
4,405
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, biliyorsunuz ki oyunda süreli itemler var örneğin kostüm. Bu süreli itemlerin oyun kapalı olsa bile süresi gitmeye devam ediyor. Ben oyundan çıkan karakterin süreli itemlerinin süresi tekrar oyuna girene kadar değişmesin istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Anladığım kadarıyla value0 değerine dakika cinsinden değer veriyoruz. Kostümün "limittype" kısmını sildim ve value0 kısmına 60 yazdım. Süre "0 dakika" olarak görünüyor. value0'ın nasıl bir özellik olacağını belirlemem mi gerekiyor?
Anladığım kadarıyla bu sistem sadece 1. ve 2. yüzük slotlarına uyarlanmıştı bunu diğerlerine de uyarlamanız gerekiyor
Oyundaki eşyaların süresi
Varolan zaman+eşya süresi olarak çalışıyor.
Varolan zamanı durdurarak bunu önlersiniz ancak sunucu zamanı geride kalır ?

Onu oyuncunun aktif olduğu zaman + eşya süresi olarak değiştirmem gerek. Simya sistemi öyle mi çalışıyor yoksa o da mı oyunda değilken süre kaybediyor?

Bu duruma örnek olarak tecrübe yüzüklerinden düşün. Sen oyunda aktif değilken süreleri gitmiyor. Özellik olarak oradan bakarak işlem yapabilirsin. Dosyaları biraz kurcalaman gerekecek ama yapılabilir.

Son düzenleme:
Bu duruma örnek olarak tecrübe yüzüklerinden düşün. Sen oyunda aktif değilken süreleri gitmiyor. Özellik olarak oradan bakarak işlem yapabilirsin. Dosyaları biraz kurcalaman gerekecek ama yapılabilir.

Simya sisteminin öyle olduğunu düşünüyordum o yüzden onu sordum ama evet tecrübe yüzüğüyle de yapılabilir. Yalnız tecrübe yüzüğünü kullandıktan sonra oyundan çıksak bile süresi gidiyor diye hatırlıyorum. Yanlışım var heralde?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri