Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

.exe .bin yapınca oyuna .bin'den giriş yapması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MyMick1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar ben otopack kurulumu yaptım farklı exeden girişi de engelledim ama .bin yapınca exe gibi oyuna giriş yapıyor otopacktan .bin değiştirince mesela metin2.slm yaptım diyelim bu sefer autopack onu hiç çalıştırmıyor ne yapılabilir bu konu hakkında

örnekte;
oFLoHf.png

@BEST Production v5 filesi kullanmaktayım,

yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

merhaba arkadaşlar ben otopack kurulumu yaptım farklı exeden girişi de engelledim ama .bin yapınca exe gibi oyuna giriş yapıyor otopacktan .bin değiştirince mesela metin2.slm yaptım diyelim bu sefer autopack onu hiç çalıştırmıyor ne yapılabilir bu konu hakkında

örnekte;
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Olayı tasvir etmek gerekirse; şöyle ki, ortada iki dosya uzantısı var,
1.Bin
2.Exe

OtoPack ".exe" uzantılı bir dosyadır ve başlat butonuna bastığında senin belirlemiş olduğun .bin dosyasına çalıştırma komutu yollayarak işler.

Burayı belki biliyorsundur fakat yine anlatayım dedim.

Diğer konu, oyuna giriş yapılan "filename.exe" (örnek) dosyasını, "filename.bin" (örnek) olarak değiştirdin fakat dosya biçimi değişmemiş.

Dosyanın uzantısını değiştirmek için önce dosya uzantılarının görünümüne klasör ayarlarından izin vermen gerekiyor. Attığın fotoğrafta dosya uzantısı gözükmüyor. Yani dosya uzantısı hala ".exe" olarak kalmış. Uzantıları görmeye izin vermediğin için ".exe" uzantısını değiştirmeyirsun, sadece dosyanın ismini değiştiriyorsun. Şu an yaptığın dosyanın ismi aslında şu; "heros.bin.exe". Dediğim gibi sistem şu an dosya ismini "heros.bin", dosya uzantısını da ".exe" olarak algılıyor.

Konuyu sana tasvir etmek istedim, o yüzden bu kadar açıklayıcı olmalı.

Gelelim çözümüne:

Denedim masasına giriyorsun ve "Dosya Gezgini Seçenekleri" bölümüne giriyorsun.

Açılan pencerede görünüm bölümünden, "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" tikini kaldırıyorsun, yani işaretlenmemiş hale getiriyorsun ve kaydediyorsun.

Artık bütün dosyalarının uzantıları gözüküyor olacak, işte şimdi dosyanın uzantısını değiştirebilirsin.

Yapamazsan skype üzerinden ücretsiz yardımcı olabilirim. Skype: live:vexradeveloper

örnekte;
oFLoHf.png

1.Bin
2.Exe

OtoPack ".exe" uzantılı bir dosyadır ve başlat butonuna bastığında senin belirlemiş olduğun .bin dosyasına çalıştırma komutu yollayarak işler.

Diğer konu, oyuna giriş yapılan "filename.exe" (örnek) dosyasını, "filename.bin" (örnek) olarak değiştirdin fakat dosya biçimi değişmemiş.

Dosyanın uzantısını değiştirmek için önce dosya uzantılarının görünümüne klasör ayarlarından izin vermen gerekiyor. Attığın fotoğrafta dosya uzantısı gözükmüyor. Yani dosya uzantısı hala ".exe" olarak kalmış. Uzantıları görmeye izin vermediğin için ".exe" uzantısını değiştirmeyirsun, sadece dosyanın ismini değiştiriyorsun. Şu an yaptığın dosyanın ismi aslında şu; "heros.bin.exe". Dediğim gibi sistem şu an dosya ismini "heros.bin", dosya uzantısını da ".exe" olarak algılıyor.

Gelelim çözümüne:

oMYkdn.png

Açılan pencerede görünüm bölümünden, "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" tikini kaldırıyorsun, yani işaretlenmemiş hale getiriyorsun ve kaydediyorsun.

oMYuUf.png

Artık bütün dosyalarının uzantıları gözüküyor olacak, işte şimdi dosyanın uzantısını değiştirebilirsin.

Yapamazsan skype üzerinden ücretsiz yardımcı olabilirim. Skype: live:vexradeveloper

Son düzenleme:
1.Bin
2.Exe

Gelelim çözümüne:

oMYkdn.png

oMYuUf.png

Bunu cidden elinlemi yazdın?

Evet elimle yazdım, belli olmuyor mu? :) hatta fotoğrafı çekerken arkaplanda turkmmo sitesi de çıkmış.
İnsanlar yardımlaşmaya o kadar uzak kalmış ki, şaşırıyorlar ve ben de buna şaşırıyorum :)
Bende eskiden çok açıklayıcı ve detaylı içerik / destek sunardım ancak insalara deymez çoğu bir heves uğruna başlıyor çoğuda piyasanın çakalı olmuş neyi nerden alıp nereye satabilirim derdinde. Burda destek bölümünde konu açıp paylaşılan fixi parayla satanları bile gördüm. Ama seni takdir ediyorum. Emeğine sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri