romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Prestij Serisi Güncellemeleri

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ÖZET GEÇERSEK: Yıl sonuna kadar Prestij Serisi kostümü gelecek şampiyonların listesini paylaşıyoruz. Şu anda 100 Prestij Puanından daha az bir miktar karşılığında sahip olabileceğiniz içerikler üzerinde çalışıyoruz. 2020'de çıkacak bütün Etkinlik Prestij Serisi kostümleri sonraki yılın sonunda Prestij Puanı karşılığında alınabilecek.

Herkese selam! Birkaç aydır Prestij sistemiyle ilgili güncelleme paylaşmıyorduk. O günden bu yana sistemi sizin için daha iyi bir hale getirmenin yollarını arıyoruz. Sık sık karşılaştığımız soruları ve bu konularda neler yapacağımızı aşağıda görebilirsiniz.

Sevdiğim şampiyona bu yıl bir Prestij Serisi kostüm gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Bu da etkinlik sembollerimi ve Prestij Puanlarımı ne için harcayacağıma karar vermemi zorlaştırıyor.
Etkinlik sembolleri ve Prestij Puanlarınızı hoşunuza en çok gidecek kostümü açmak için gönül rahatlığıyla kullanabilmeniz gerektiğine kesinlikle katılıyoruz. İşte karşınızda 2019'un geri kalanı boyunca çıkaracağımız Prestij Serisi kostümler hakkında ayrıntılı bilgi. Temalarını açıklayamayız gerçi ama olsun...
2019'da Prestij Puanı'yla alınabilecek kostüm getireceğimiz şampiyonlar (çıkış tarihine göre sıralı)

• Miss Fortune
  • Thresh
2019'da Etkinlik Prestij Serisi kostümleri getireceğimiz şampiyonlar (çıkış tarihine göre sıralı)
  • Cesur Kılıç Riven (9.19'da yakında oyuna gelecek!)
  • Qiyana
  • Lee Sin
Önümüzdeki yıl, 2020'de getireceğimiz Prestij Serisi kostümlerin listesiyle birlikte tekrar karşınızda olacağız.

2019 bittiğinde 100 Prestij Puanına ulaşamazsam, onlarla ne yapabilirim?

Tüm oyuncuların yılı 100 Prestij Puanı'yla bitiremeyeceğinin farkındayız ve toplamda kaç Prestij Puanı'na sahip olursanız olun, herkesin onlardan olabildiğince faydalanabilmesini istiyoruz. Daha az miktarda Prestij Puanı karşılığında sahip olabileceğiniz içerikler üzerinde çalışıyoruz. Bunlar Etkinlik Mağazalarında gördüklerinize benzeyecek. Şu anda planladığımız seçenekler şöyle:

• KOD ADI 2019 Büyük Ödülü - 50 PP
    • Aynı değerde üç kostüm kristali (750 RP'liK, 975 RP'lik, 1350 RP'lik ve 1820 RP'lik) ve 1050 Turuncu Öz içerir.
  • Festival Tut-Çek Çantası - 50 PP
    • 520 RP, 750 RP, 975 RP, 1350 RP ve 1820 RP değerinde birer kostüm kristali içerir.
  • Arcade 2019 Büyük Ödülü - 50 PP
    • 3 hatıra kostüm kristali (birinin 975 RP veya üzeri olması garanti) ve 1520 Turuncu Öz içerir.
  • Özel Hareketli İfade - 25 PP
  • Özel Totem Görünümü - 15 PP
  • Özel Simge - 10 PP
  • 100 Prestij Puanı içeren geçmiş paketlerdeki etkinlik simgeleri - 5 PP
  • Hextech Anahtarı - 3 PP
  • 30 Turuncu Öz - 1 PP
Harcamadığınız puanların, 1 Şubat 2020 saat 10.59'da Prestij Puanları sıfırlandığında ortadan kaybolacağını unutmayın..
Neden Prestij Puanlarımı kullanarak Etkinlik Prestij Serisi kostümlerini alamıyorum?

Prestij Puanlarını kullanarak neden Etkinlik Prestij Serisi kostümleri alamadığınız hakkında kafanızın karıştığını gördük. Bazı oyuncular LoL'e geri döndüğünde, en sevdiği şampiyonun Etkinlik Prestij Serisi kostümünü kaçırdığını öğreniyordu. Bazılarıysa birçok Prestij Puanı biriktirmesine rağmen, etkinlik sembolüyle açılabilen kostümleri Prestij Puanı seçeneklerine tercih ediyordu. Bu sorunları çözmek için 2020'deki planlarımız aşağıdaki gibi. Lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

• 2020 Dünya Şampiyonası'na kadar çıkacak bütün 2020 Etkinlik Prestij Serisi kostümlerin her biri, sonraki yılın sonunda geçici olarak 100 Prestij Puanı karşılığı alınabilecek.
    • 2020'deki etkinlikler için Prestij Çerçevesi'ni etkinlik sırasında sembollerle Etkinlik Prestij Serisi içerikler açarak kazanan oyuncuları da unutmuyoruz. Bu oyuncular aynı zamanda özel bir simge açacak.
    • Yılın sonunda Prestij Puanlarıyla Etkinlik Prestij Serisi kostümü açmak, çerçeve veya simge kazandırmayacak.
    • Benzer şekilde, bir 2020 Prestij Serisi kostümünü üç kostüm kristalini yeniden işleyerek veya Hextech Zanaatkârlığı'yla çıkan şanslı bir kostüm kristali ganimetini geliştirerek açmak, çerçeve veya simge kazandırmayacak.
  • Prestij Puanı kostümleri Prestij Puanlarıyla açmak, Prestij Çerçevesi kazandırmaya devam edecek. Ayrıca özel bir simge de verecek.
    • Aynı kurallar burada da geçerli. Prestij Serisi kostümleri yeniden işlemek veya Hextech Zanaatkârlığı ganimeti olarak düşürmek, çerçeve veya simge kazandırmayacak.
  • 2020'den önce çıkan tüm Prestij Serisi kostümler, yeniden işlenerek veya Hextech Zanaatkârlığı'ndan düşürülerek alınsa bile çerçevelerle birlikte gelecek.
  • 2021'in ocak ayında, 2020 Prestij Puanları ortadan kalktığında ve 2020 Prestij Serisi kostümler Prestij Puanı Mağazası'nı terk ettiğinde, tüm 2020 Prestij Serisi kostümler Hextech Zanaatkârlığı ganimeti veya yeniden işleme aracılığıyla elde edilebilecek ama bunlar dışında kalıcı olarak alınamaz hale gelecek.
Bu değişiklikler 2018 ve 2019'da çıkan Etkinlik Prestij Serisi kostümleri için geçmişe yönelik olarak uygulanmayacak. Kostümleri açan oyuncular, bunların sadece etkinlik sembolleriyle açılabileceğini düşünüyordu ve söz konusu oyuncuların yatırımlarına saygısızlık etmek istemiyoruz.
Prestij Serisi hakkındaki geribildirimleriniz için teşekkür ederiz. Önümüzdeki yılın başlarında, 2020 planlarımızın ayrıntılarıyla tekrar karşınızda olacağız!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri