Herkez teşekkür Edip Durmuş Kimsede Sormamış Eminmisin Diye 
Sunucuda Tutulan ve Paylaşılan Dosyalar Zaten Bymech11'in Filesi tamamen aynısı Boşa Prim Kasma Kim Kimi Uydurmuş İncele anlarsın Boşa İndirmeyin Beyler Orjinali Bymech11 Filesi Ben Baya Sistem kaldırdıgım icin büssürü bug ve açık mevcuttur..

Sunucuda Tutulan ve Paylaşılan Dosyalar Zaten Bymech11'in Filesi tamamen aynısı Boşa Prim Kasma Kim Kimi Uydurmuş İncele anlarsın Boşa İndirmeyin Beyler Orjinali Bymech11 Filesi Ben Baya Sistem kaldırdıgım icin büssürü bug ve açık mevcuttur..
Her şeyin hesabı sorulur en yakın zamanda senide bilen biliyor yitian egesurum çocuksun daha bir gün görüşecez ama bekle beni...
sana diyordum ağlayıp özür dilediğine bakma çoçuk akıllı diye yarın yine aynısını yapar 2kelime düzgün konuşamıyorsunki cıvıtıyorHer şeyin hesabı sorulur en yakın zamanda senide bilen biliyor yitian egesurum çocuksun daha bir gün görüşecez ama bekle beni...
Yenilince ağlamak, yenmek için hile yapmaksana diyordum ağlayıp özür dilediğine bakma çoçuk akıllı diye yarın yine aynısını yapar 2kelime düzgün konuşamıyorsunki cıvıtıyor
Her sonuçta pay kapmak dünya kuralı olmuş
Taştan bozma kalplerse hep kanla dolmuş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)