- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben hiç anlamam hile işlerinden. Görüyorum ki siz işi bayağı ilerletmişsiniz. Rica etsem SG2 Globalde kullanabileceğim fark edilmeyecek bir balık botu varsa paylaşır mısınız?
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Evet
Dostum hiç bulaşma.Burada F1sh bot diye bi program bulup denedim ban yedim.
LaLaker diye bi program ile oynadım ban yedim.
Bu dediğim 2 program şuan en iyi hileler (Hoş ne kadar pvp için paragöz olsalarda)
Özetle sg2 de güzel bi yatırım var ve adamlar gerçekten tektek inceliyor logları. Ben zaten artık gmlerin bunlarla birlikte çalıştığını, parasız kullanıyorsan bilgi verdiklerini düşünüyorum.60 liraya istediğin herşeyi yaptırırsın bunlara.
Eskiden güzeldi ya 2 dll ye rahatca kullanıyordun şimdi dll paylaşanda yok. Kötü oldu piyasa bakalım hayırlısı.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burası için istiyor.Dostum hiç bulaşma.Burada F1sh bot diye bi program bulup denedim ban yedim.
Bu dediğim 2 program şuan en iyi hileler (Hoş ne kadar pvp için paragöz olsalarda)
Özetle sg2 de güzel bi yatırım var ve adamlar gerçekten tektek inceliyor logları. Ben zaten artık gmlerin bunlarla birlikte çalıştığını, parasız kullanıyorsan bilgi verdiklerini düşünüyorum.60 liraya istediğin herşeyi yaptırırsın bunlara.
Eskiden güzeldi ya 2 dll ye rahatca kullanıyordun şimdi dll paylaşanda yok. Kötü oldu piyasa bakalım hayırlısı.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 10d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 1,069
- DevLira
- 0
EvetLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.burası için istiyor.
Dostum hiç bulaşma.Burada F1sh bot diye bi program bulup denedim ban yedim.
Yanina AVCI gelmis ve PM atarak veya chatten yazarak senin bot oldugunu tespit etmis olabilir, bunun hilemizle alakasi yok. Botu kurdugunuz yere dikkat etmelisiniz.
Hax4Metin2 hicbir pserver sahibiyle veya herhangi bir sekilde oyun yetkilisiyle bilgi paylasmaz.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Parasız kullandığım için bot kuramıyorum zaten.Hani bot kurma gibi bi şansım olmadı.
Bedava sürümünde attack range bile kullanılmıyor
Attack speed desen görselde evet ama işlevde yok. Bot zaten yok.
(Bu arada bu dediklerim arkadaşların hilesinde mevcut.Sadece paralı olanlar kullanabiliyor)
Bedava sürümünde attack range bile kullanılmıyor
Attack speed desen görselde evet ama işlevde yok. Bot zaten yok.(Bu arada bu dediklerim arkadaşların hilesinde mevcut.Sadece paralı olanlar kullanabiliyor)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)