HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba bu ozellikleri eklerken su hatayi aliyorum ve ne alaka olduklarini anlamadim acikcasi.
GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 1
var olan karakterle, yada yeni karakter actigimda bu hatayi aliyorum. Bu gelistirmeyi eklemeden once hata yoktu.
GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 1
var olan karakterle, yada yeni karakter actigimda bu hatayi aliyorum. Bu gelistirmeyi eklemeden once hata yoktu.
Sorunu cozdum yasayan arkadaslar DumbProto ciktisinda problem var, temiz bir dumbproto bulun ve kendinize gore guncelleyinMerhaba bu ozellikleri eklerken su hatayi aliyorum ve ne alaka olduklarini anlamadim acikcasi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)