Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Çoğu pvp sunucuları bazı yerlerdeki ince ayarlamaları kaçırmış. Bir pvp server oyuncusu olarak aşağıda sıraladığım maddeleri karşılayan pvp serverler gerçekten keyif vericidir ve ilgi gören sunuculardır veya ileride olacaklardır benim görüşümde.
- Yeşil ve mor iksirler 1 kez basıldığında sürekli açık kalacak, adetli olmayacak.
- Ejderha tanrıları aynı yeşil ve mor potlardaki gibi tek tıklama ile açılıp kapanılacak.
- Basılan yetenekler ( Güçlü beden, hava kılıcı, ateş hayaleti, kutsama ) tarzı yetenekler tek basıldığında karakter ölene kadar sönmeyecek.
- Bosslara at üzerinde vurduğumuz zaman sekmeyecek, sabit kalacak.
- Ws atan iki kişi, karşısındakinin hp ve sp değerini görecek.
- Lonca lideri, lonca konuşmasında tıpki gm lerin /b komutu gibi konuşabilecek.
- Lonca lideri tıpkı gm ler gibi loncasındaki oyuncuyu yanına çekebilecek veya yanına ışınlanabilecek (sadece bu)
- Kral oyuncu ve Kral lonca tagı gibi çeşitli permler olacak ve etkinlikler eşliğinde verilecek. Ayrı yeten özel nick rengi olacak.
- Boss kesmeden önce, bosstan hangi itemler yüzde kaç ihtimal ile düşecek onun bilgisi de verilecek.
- Ücretsiz olarak kostüm parlatma sistemi aktif olacak. Renk çeşitleri fazla olacak.
Evet değerli üyeler, oyuncular bunlar benim görüşümün içerdiği maddeler. Sizlerinde önerilerinizi konu altından yazmanızı isterim. Herkes neler düşünüyor veya bekliyor görmek isteriz. Bakarız bu maddelerden güzel bir pvp server ileride ortaya çıkar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bir halat düşün karşı taraflı oyuncular bu halatı kendilerine çekmeye çalışıyor lakin unuttukları ve başaracakları ve 2 taraflı oyuncuların bozacağı birşey ve tutunacağı birşey olmalı buda denge ? bence denge olmalı ? aşırı derecede zor bir drop olmalı drop malzemelerinden zor elde edilen özellikler olmalı bu droplardaki malzemeleri farm ypmak istemeyen oyuncular adı verilen ejderha parası karşılığı da satın alınmalı oyuncu görsel ve kalite'den hoşlut olmalı oyuncunun elde ettiği başarıları oyunda ve oyunun farklı platformlarda karakter nicki yüce tutulmalı ve ya bir lonca her 2 side yüce tutulmalı oyuncunun çarının değeri yükselmeli ep olarak ve yahut tl olarak oyuncular hesaplarına değer biçmeli ?
TL üzerinden oyundaki hesapları oyuncular satabilmesi bunu yasa dışı olarak gösterilmemesi hep kendi cebini düşünecek değilsin ya
oyuncunun oyunda neler yaptığı aşırı derecede önemli olmalı simya olmamalı ve ya simya tarzı karşı tarafın dengesini veya karşı oyuncuyu şüphelendiricek bir sistem olmamalı
yeni skiller olmalı dengeyi bozmayacak skiller tabikide ve bunun için TreeDmax,Afefect ve CC Uzman iş arkadaşların olması gerek.
konsept sanatçı iş ortağı arkadaşların olması gerek görsel olarak artı elde edilebilir
özel kurulum programlaman gerek çünkü piyasada özel kurulum yapan bir p'server yok
özel kurulumdan kastım setup kurulum'u aşırı derecede bunada çalışma yapmanız gerek öyle hazır program üzerinden setup kurulumu yapmiyacak
tamamen sizin geliştiricilerinizin kodladığı bir setup kurulum .exe si olması gerek butonlarınız resimleriniz özel olması gerek.
bence ?
Keyifli pvp server için sadelik bana göre öncelik. Piyasaya saçma zırh , silah , pet , kostüm vs girdiğinden beri artık sarmıyor eskisi gibi oynayan yok. Sadelik eskileri andıran pvp serverler bence daha keyifli olur.
Keyifli pvp server için sadelik bana göre öncelik. Piyasaya saçma zırh , silah , pet , kostüm vs girdiğinden beri artık sarmıyor eskisi gibi oynayan yok. Sadelik eskileri andıran pvp serverler bence daha keyifli olur.
Nesne marketinde hiçbir zırh silah gibi iç ekipmanlar satılmayacak. Oyunun dengesini bozmayacak şekilde oyuncuya keyif verici zorlukta drop ayarları + basma simya ayarları yapılmalı. Sade metin2 önceliğimiz ancak Lycan ve 105 Lv. sınır olarak başlanmalı sonrasında kademeli şekilde 120 ye çıkartılırken orijinal ekipmanlar eklenmeli. Oyuncuların keyfine uygun eventler yapılmalı ancak haftalık belli bir event takvimi olmamalı fırsat eşitliği açısından oyunda olanın(Anlık plansız event) ve oyunu takip edenin(Forumdan facebooktan duyurulu) kazanacağı eventler olmalı. Eventlerin önemi çok fazla örneğin Ayışığı define sandığı etkinliği 1 saat yapılmak üzere belirli bir haftada 2 gün yapılmalı sonrasında bir süre bu ayışığı eventi dinlendirilmeli çünkü piyasasını öldürmemeli...
sınırsız ep olmalı oyun sahibi serverin kirasını cebinden karşılamalı ve hiçbirşey satmamalı
oyuna başlangıçta zodyak kılıcı elinde olmalı ve full 32767(shortmax) efsunlu olmalı
pelerin olmalı
kanat olmalı
nesne markette edit satılmalı ama bedava olmalı
herkes tek yemeli ama ben tek yememeliyim ve tek atmalıyım
gm kodları çalışmalı
bu şekilde tam oynamalık server olur
oyuna başlangıçta zodyak kılıcı elinde olmalı ve full 32767(shortmax) efsunlu olmalı
pelerin olmalı
kanat olmalı
nesne markette edit satılmalı ama bedava olmalı
herkes tek yemeli ama ben tek yememeliyim ve tek atmalıyım
gm kodları çalışmalı
bu şekilde tam oynamalık server olur
Yazdığınız Şeylerin Bazıları Farmlık Serverlere Ait Wslik Serverde Olmaz Bazı Yazdıklarınızda Saltanat Tipi Bir Servere Gider Anca
Mor Pot Vs Ejdarha Güçleri Bunlar Farmlık Serverlerde 1 kerelik Basıyosun
Skillerde Baya Uzun Sürüyor 1-120 Farmlık Serverde Öyle Hemen Bitmiyor
Senin Bu Saydıgın Özelliği Saltanat Tipi Serverler Yapıyor 98-99 104-105 serverlerda yapmazlar böyle özellikler Keyfili Bir Pvp Serveri Sorunsuz Bugsuz Ve Hilesiz,Yardımsız,Editsiz Olur Bide Online Olursa Saten Keyifli Bir Oyun OIacaktır.
Mor Pot Vs Ejdarha Güçleri Bunlar Farmlık Serverlerde 1 kerelik Basıyosun
Skillerde Baya Uzun Sürüyor 1-120 Farmlık Serverde Öyle Hemen Bitmiyor
Senin Bu Saydıgın Özelliği Saltanat Tipi Serverler Yapıyor 98-99 104-105 serverlerda yapmazlar böyle özellikler Keyfili Bir Pvp Serveri Sorunsuz Bugsuz Ve Hilesiz,Yardımsız,Editsiz Olur Bide Online Olursa Saten Keyifli Bir Oyun OIacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)