Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FİLES KONUMLARINI DEĞİŞTİRME VE ÖZELLEŞTİRME

emreonal

Level 3
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
21
Online süresi
79082s
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
Başarım Puanı
70
TM Yaşı
7 Yıl 2 Ay 17 Gün
MmoLira
146
DevLira
18

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben usr/game/ yerine /root/files/game/ yaptım var db mysql yerine /root/files/mysql/ yaptım. start stop clear sh vs oluşturdum. usr game kısmına root kısmını sembolık bağlantı vermedim şimdi şunu soracağım düzgünce game db vesaire sembolik bağlantılar ayarlanırsa server çalışır mı? bide şey yapmak istiyorum item proto mob proto vs dosyaları başka klasöre almak istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebiliriz? Bide game share lib sh kısmında clear_logs.sh ve shut.sh kısmını oyun içi quest vs kullanıyor mu yoksa sadece oyun başlatırken mi işliyor orası? gme share lib mark kısmındaki mark_index mark_1.tga gibi şeyler ne işe yarıyor? Klasör değişimlerini düzgünce yapmam için clear_logs.sh yi falan oyunu baslatma scriptleri hariç hangi elemanlar kullanıyor client tarafı kullanıyor mu öğrenebilir miyim? item protoyu vs başka klasöre alıp orjinal yerine sembolik bağlantı vermeden nasıl ayarlayabiliriz?

Sanırım sembolik bağlantılar dışında olacak iş değil bu istediğim :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri