HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
24 Saat içerisinde virüstotal sonuçlarını rar ismi görünecek şekilde düzenleyiniz.
virustotal.com'un rar tarama sistemini kullanabilirsiniz url tarama geçersizdir.
tamam size şikayet falan geldi mı ? ne 24 saat neyse ya ben paylaşım falan yapayacağım... istiyorsanız formu kapatın ..
Evet şikayet geldi rapor sonucu işlem yapıyorum.tamam size şikayet falan geldi mı ? ne 24 saat neyse ya ben paylaşım falan yapayacağım... istiyorsanız formu kapatın ..
acaba size kim şikayet etti? acaba onun ss varmı ?Evet şikayet geldi rapor sonucu işlem yapıyorum.
acaba size kim şikayet etti? acaba onun ss varmı ?
Forum kurallarımız gereği skype harici konuya link bırakmak yasaktır.
Metin2 3D Modelleme Bölüm Kuralları
ℂ⋆ TURKMMO 3D-MODELLEME Bölüm Kuralları ❗ Turkmmo.com Forum Kuralları Burada Geçerlidir. ❗ Bu bölümde kesinlikle Metin2 Server Tanıtımı yapmak yasaktır. ❗ Bu bölümde "Ücretli Server Files" tanıtmak yasaktır, tanıtmak isteyenler Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleribölümüne konu...
iii okuuuuuuuu bu da facebook varmı ?Forum kurallarımız gereği skype harici konuya link bırakmak yasaktır.
![]()
Metin2 3D Modelleme Bölüm Kuralları
ℂ⋆ TURKMMO 3D-MODELLEME Bölüm Kuralları ❗ Turkmmo.com Forum Kuralları Burada Geçerlidir. ❗ Bu bölümde kesinlikle Metin2 Server Tanıtımı yapmak yasaktır. ❗ Bu bölümde "Ücretli Server Files" tanıtmak yasaktır, tanıtmak isteyenler Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleribölümüne konu...forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)