Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Geri Gelicem
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sen biraz bekleyecek. Merak etme. Dosyalar yakında gelecek.Umarım ödeme dosyalarını hatasız yayınlarsınız. Manes2???????
Tayfunun filesi mi kim dedi sana bunu, filesin üzerinde ben yaklaşık 6-7 tane fix yaptım efsun botu açtığın zaman 6 7 milyarlık pc donuyor kasıyor sandık keza öyle 6-7 tane fixim mevcut çok önemli olarak ve açıklı lisansslı değil
6-7 tane olan hatayı indirenler yazsın fixini atıcam.Sorunları senin kaç dakıkanı alır değil ki mesele, ve daha filesin içerisinde ne gibi sorunlar olduğunu bılmıyorsun + filesin içerisinde vuralın yaptıgı açıgın kaçıncı satırda oldugunu bıle bılmıyorsun + hangi sistemlerin sorunlu olduğunu dahi bilmiyorsun + oyunun içerisinde sorun çıkartan sadece 1 itemden bile haberin yok bu filesin sourcesi her gün güncelleniyodu sorunsuz hale gelene kadar milletin canı çıktı, bence sen bu tür işleri boşverip kendine sponsor aramaya devam et nede olsa ülkemde işi bilmeyen çok kişi var parasını verip kendini batırır dimi![]()
24 Saat içerisinde linkler eklenmediği taktirde konu kapatılacaktır.En güncel versiyondur tüm sistemleri optimize edilmiş ve ayarlanmıştır.
Game : Yükleniyor
Mysql : Yükleniyor
Pack : Yükleniyor
Game Src : Yükleniyor
Client Src : Yükleniyor
Umarım ödeme dosyalarını hatasız yayınlarsınız. Manes2???????
Sen çok güzel bir insansın jajajaSen biraz bekleyecek. Merak etme. Dosyalar yakında gelecek.
En güncel versiyondur tüm sistemleri optimize edilmiş ve ayarlanmıştır.
Game : Yükleniyor
Mysql : Yükleniyor
Pack : Yükleniyor
Game Src : Yükleniyor
Client Src : Yükleniyor
Bu hangisi oluyor ?
Hidra zodyak mantar kristal ork zidanı günlük görev sistemi posta kutusu ve daha nice sistemlerin oldugu server filesBu hangisi oluyor ?
Hidra zodyak mantar kristal ork zidanı günlük görev sistemi posta kutusu ve daha nice sistemlerin oldugu server files
Hatırladım şimdi. Src felan hepsi mi var? Upload ne zaman biter? ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)