Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Title System Sonrası DB İle Alakalı Bir Problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djsonerr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

djsonerr

MTL Game Developer
TM Üye
Konular
75
Çözüm
2
Reaksiyon Skoru
71
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
132
MmoLira
228
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, Title System Ekledim. Client, Game, Pack Tamam

player.player (run this).sql

[CODE title="Sql İçeriği"]ALTER TABLE `player`
ADD COLUMN `prestige` smallint(4) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0 AFTER `alignment`;

ALTER TABLE `player_deleted`
ADD COLUMN `prestige` smallint(4) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0 AFTER `alignment`;[/CODE]

Adlı dosyayı okuttuktan sonra oldu sanırım tam olarak çözemedim.
Oyun Karakter Seçildikten Sonra Loading ekranında kalıyor %0'da

Client Syserr:
Boş

Auth Syserr :
Boş

CH 1 Syserr :
Kod:
SYSERR: Sep 14 01:40:42 :: GetServerLocation: location error name  mapindex 0 0 x 0 empire 224
SYSERR: Sep 14 01:40:42 :: GetServerLocation: cannot find server for mapindex 0 0 x 0 (name )

Game99 Syserr :
Boş

DB Syserr :
Kod:
SYSERR: Sep 14 01:40:00 :: pid_init:
Start of pid: 1389

SYSERR: Sep 14 01:40:02 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'money' in field list is ambiguous
query: SELECT empire, pid, name, money, windate FROM monarch a, player  b where a.pid=b.id
SYSERR: Sep 14 01:40:02 :: Load:  DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)
SYSERR: Sep 14 01:40:28 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Unknown column 'part_acce' in 'field list' (query: SELECT id,name,job,voice,dir,x,y,z,map_index,exit_x,exit_y,exit_map_index,hp,mp,stamina,random_hp,random_sp,playtime,gold,cheque,level,level_step,st,ht,dx,iq,exp,stat_point,skill_point,sub_skill_point,stat_reset_count,part_base,part_hair,part_acce,skill_level,quickslot,skill_group,alignment,prestige,mobile,horse_level,horse_riding,horse_hp,horse_hp_droptime,horse_stamina,UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(last_play),horse_skill_point FROM player  WHERE id=10001 errno: 1054)
SYSERR: Sep 14 01:40:28 :: RESULT_COMPOSITE_PLAYER: null MYSQL_RES QID 0

var/db kısmında ki mysql silinmiş nedense tekrar yükledim.
Title System Ekleyip build ettiğim db src'yi atınca şifreyi doğru girdiğim halde kullanıcı adı şifre yanlış diyordu önce ki db'yi ve mysql.tar.gz yükleyince oyuna giriş yaptım Title System açılıyor fakat işlevsiz gibi yani seçilen ünvan felan gelmiyor çünkü db de ve sql dosyalarında eksik var. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum.

Son düzenleme:
hemen deniyorum yedek aldım hesap ve karakterleri siliyorum db srcde ekleme yaparken aligement'ten hemen sonrasına eklettiriyor prestige yazısını bu sunun sırası fark eder mi yani last play altına eklemem de sakınca yok sanırım?
Bende ekli olan bir sistem kontrol ettim onun üstüne eklenmiş bilemiyorum :)

Evet verdiğiniz yer zaten Alignment olan yere denk geliyormuş.
Karakterler ve Hesaplar silindi.
Sql Olarak çıkartılıp vermiş olduğunuz kod eklendi.
Oyundayım şuan ve Sistemde farmcı ünvanı için 5 dk'lık oyun süresi istiyor o dolsun hemen deniyorum :)

Şimdi ünvanı seçtim al dedim fakat aktif olmuyor çıkış yapıp geri girmeyi denedim. Yani panelde sol tarafa seçtiğim ünvan geliyor ama isim üzerine gelmiyor.

Şimdi ünvanı seçtim al dedim fakat aktif olmuyor çıkış yapıp geri girmeyi denedim. Yani panelde sol tarafa seçtiğim ünvan geliyor ama isim üzerine gelmiyor.
Packta eksiklik var şunu uygulayın sorununuz çözülecektir.

introloading.py aç

Kod:
https://paste2.org/5fLNtGFY

Packta eksiklik var şunu uygulayın sorununuz çözülecektir.

introloading.py aç

Kod:
https://paste2.org/5fLNtGFY

Evet dediğiniz gibi ben ilk bölüme eklemişim ikiciyi eklememişim sorun çözüldü.
Bunu tahmin edip bana vakit ayırdığınız için gerçekten teşekkür ederim. :)
En iyi cevap seçildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri