C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Filestaki bug ve hatalar

THeDaRKLoRD2000

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Çözüm
10
Online süresi
15d 13h
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
4,405
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba. Ben files geliştiriyorum ve amatör sayılırım. Filesta bulunan hata ve açıkları tespit etmenin kolay bir yolu var mı? Eklediğim bütün fonksiyonları tek tek denemek çok fazla zaman alıyor. Bunun yerine derleme tarzı bir şekilde hatalı kısımları bulmamıza yardımcı olacak bir yöntem, bir kod vs. var mı? Şimdiden teşekkürler.

Malesef öyle bir teklonoji henüz gelmedi kardeşim her bir düzenleme yapmadan önce yapmıs oldugun düzenlemeleri yedekleme işlemi yapmadan yapmamanı öneririm , bir düzenleme yaparken onun çalışıp çalışmayacagını zaten tahmin edebilirsin olmaz dedigin konularda tekli deneme yapman ıtavsiye ederim .

Fileste hata var ise zaten build sırasında karşına çıkar ve o hatalara göre düzeltmeni yaparsın. Oyun içerisinde ki açık build işlemini etkemediği zaman ona dair belirti bulman zor oyunu test ederken denk gelebilirsin herhangi bir şekilde oyun kapanması ch düşmesi vb durumlarda zaten client, game ve db syserr'ler sana yol gösterecektir. Ayrıca forumda şuana kadar paylaşlıan tüm fixler adında konular var onlara bakarak filesin sıfır files ise eğer o fixleri uygulayabilirsin.

Fileste hata var ise zaten build sırasında karşına çıkar ve o hatalara göre düzeltmeni yaparsın. Oyun içerisinde ki açık build işlemini etkemediği zaman ona dair belirti bulman zor oyunu test ederken denk gelebilirsin herhangi bir şekilde oyun kapanması ch düşmesi vb durumlarda zaten client, game ve db syserr'ler sana yol gösterecektir. Ayrıca forumda şuana kadar paylaşlıan tüm fixler adında konular var onlara bakarak filesin sıfır files ise eğer o fixleri uygulayabilirsin.

Ben şuan build ederken çıkan hatalar ve oyunun klasöründeki syserr dosyasından hata tespiti yapıyorum. Farklı yollarla hata tespiti yapabilir miyim?

Bir de ticaret aynası sistemi eklemeye çalışırken build sırasında bir hata alıyorum bilginiz var mı? Şuan build edemem ama hata kısmen aklımda;

[CODE title="Aldığım Hata"]class xxxx has no member named 'yyyy'[/CODE]

hata xxxx classı içinde yyyy kodunun olmadığını söylüyor farkındayım ama öyle bir class bulamadım...

Ben şuan build ederken çıkan hatalar ve oyunun klasöründeki syserr dosyasından hata tespiti yapıyorum. Farklı yollarla hata tespiti yapabilir miyim?

Bir de ticaret aynası sistemi eklemeye çalışırken build sırasında bir hata alıyorum bilginiz var mı? Şuan build edemem ama hata kısmen aklımda;

[CODE title="Aldığım Hata"]class xxxx has no member named 'yyyy'[/CODE]

hata xxxx classı içinde yyyy kodunun olmadığını söylüyor farkındayım ama öyle bir class bulamadım...

Birdaha ki denemeniz de o hatayı eklerseniz eğer tam olarak yardımcı olabiliriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri