farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Hopshop sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silver69xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Lütfen bu iki satır için bir örnek verebilir misiniz? Ben türkçe anlamıyorum

## $server_inf[0] = hosting veritabanı bilgileri
$server_inf[0] = array("Baza de date", "localhost", "hosting_veritabanı_kullanıcı_adı", "", "hosting_veritabanı_ı_adı");

## $server_inf[1,2,3,4...], metin2 sunucusu sql bilgileri
$server_inf[1] = array("Server adınız", "localhost", "metin2_sunucusu_oyun_ipniz", "metin2_sunucusu_sql_şifreniz", 3306, "account", "player", "log", "common");

Buraya ne koymam gerektiğini anlamıyorum hosting_veritabanı_kullanıcı_adı, hosting_veritabanı_ı_adı metin2_sunucusu_oyun_ipniz
metin2_sunucusu_sql_şifreniz

Somut bir örneğe ihtiyacım var

teșekkür frumosim !

Lütfen bu iki satır için bir örnek verebilir misiniz? Ben türkçe anlamıyorum

$server_inf[0] = array("Baza de date", "localhost", "hosting_veritabanı_kullanıcı_adı", "", "hosting_veritabanı_ı_adı");

$server_inf[1] = array("Server adınız", "localhost", "metin2_sunucusu_oyun_ipniz", "metin2_sunucusu_sql_şifreniz", 3306, "account", "player", "log", "common");

Buraya ne koymam gerektiğini anlamıyorum hosting_veritabanı_kullanıcı_adı, hosting_veritabanı_ı_adı metin2_sunucusu_oyun_ipniz
metin2_sunucusu_sql_şifreniz

Somut bir örneğe ihtiyacım var

teșekkür frumosim !
user name ip adress sql sql passwod

$server_inf[1] = array("Server adınız", "localhost", "metin2_sunucusu_oyun_ipniz", "metin2_sunucusu_sql_şifreniz", 3306, "account", "player", "log",

exemple here pls

## $server_inf[0] = hosting database informations
$server_inf[0] = array("database name", "localhost", "hosting database username", "", "hosting database name");

## $server_inf[1,2,3,4...], metin2 server sql informations
$server_inf[1] = array("server name", "localhost", "ip adress", "mysql password", 3306, "account", "player", "log",

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri