HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba benim bazı maplere npc sabitler gibi veya direk map dosyalarından ekler gibi bi şekilde engel (çit) eklemem lazım. arena mapim var çitlerle sınırlamak istiyorum.
npc ekler gibi eklemek istedim fakat küçük bir çit bulamadım. büyük kapılar var. varsa bildiginiz küçük çit gibi bişey kodunu verirseniz sevinirim. (seyisin atlarının çevresi gibi)
veya packten bi yerden eklemeyi gösterirseniz sevnirim.
npc ekler gibi eklemek istedim fakat küçük bir çit bulamadım. büyük kapılar var. varsa bildiginiz küçük çit gibi bişey kodunu verirseniz sevinirim. (seyisin atlarının çevresi gibi)
skypeden ulaşablirsin: cengizhan1628_1Merhaba benim bazı maplere npc sabitler gibi veya direk map dosyalarından ekler gibi bi şekilde engel (çit) eklemem lazım. arena mapim var çitlerle sınırlamak istiyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)