noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Tecrübeli GM Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bugra(ZEUS)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 911

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

'' Ben bu işi yaparım düzenli çalışma saatlerine uyarım'' çalışma saatlerinde bahsettiğiniz nedir , aradığınız gmde hangi özellikleri arıyorsunuz size hangi iletişim adresinizden ulaşsınlar

Bizim ekibimizde uygulanan shift saatlerimiz var, kişilerin boş vakitlerini soruyor ve ona göre shift saatleri düzenliyoruz. Aradığım özellikler 20 yaş ve üzeri (Mümkünse) ve daha önce server açmış veya herhangi bir serverde bu görevi yapmış tecrübeli bir aday. Ulaşım olarak da özel mesaj olarak buradan yazabilirler ben kendileriyle konuştuktan sonra discord adresimize davet edip gerekli detayları konuşuyorum.

GM Olmak İstiyorum

Adınız : ENES
Soyadınız : YILDIRAN
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : GAZİANTEP
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : . Birçok Server'de Yöneticilik Yaptım.
Günlük Online Süreniz : +4 Saat
Özellikleriniz : Putty,Navicat,Filezilla,Üst Düzey Tecrübeli Bir Şekilde Kullanabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : live:52832850f841a7c0 /DC: ENES#9449
Diğer / Ek :
Eğlenceli,Esprili Dozunu Kaçırmadan Sohbet Muhabbet Etmeyi Severim.. Yani Zamanımın 4satini Server'a Harcayabilirim /Team Admin / / GM / Konumlarında Admin Arayanlar Mesaj Atabilirler

[GM] ENES SUNAR BEYLER...
DÖNÜŞ YAPIN BEKLİYOM BAK !!!!

Selamlar, Türkiye de en çok onlineye sahip olacak oyunumuza tecrübeli 20 yaş ve üzeri ekip arkadaşı alınacaktır. Kendine güvenenler "Ben bu işi yaparım düzenli çalışma saatlerine uyarım." diyen kişiler benimle irtibata geçebilir.:bolt:

GM Arıyorum

Yaş Sınırlaması : +20
Aradığınız Özellikler : Öncelikli olarak daha önce server açmış veya herhangi bir serverda görev alanlar
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Forum üzerinden.
Diğer / Ek : Alınan kişilerin boş saatine göre shift saatleri düzenlenir.
Adınız : Hakan
Soyadınız : Polat
Yaşınız : 22

Yaşadığınız Yer : Kayseri
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : [TL] [GameDizayn] [AVCI]
Günlük Online Süreniz : Çalışma Saatleri Değişkenlik Göstermekte ; Sunucu Yöneticileri İle Saatler Belirlenir
Özellikleriniz : Takım, Oyun Yönetimi, Kordinasyon Sağlama , Oyun İçi Destek, Forum Developer , Sosyal Medya Uzmanı
İletişim Adresi (E-Posta, vb.) : Forumdan yazabilir siniz.
Diğer / Ek : İlgi alanım daha çok oyun veya takım yöneticiliği, mümkünse uzun ömürlü Sv olsun.

Bir oyun görevlisi için gerekli tüm bilgilere mevcutum;
Oyunda kesinlikle kimseye yardımcı olmam (item, yang, level, vb gibi konularda.) Bu konuda ciddiyim. Takımdan birinin bir oyuncuya yardımcı olduğunu görürsem takımdan ayrılırım. Kesinlikle gereksiz, boş konuşmam. Gerektiği kadar kısa ve öz konuşurum. Oyunculara son derece bilgimin yettiği kadar yardımcı olur sorularını cevaplarım. Belirli event saatleri dışına çıkmam, event olmayacaksa kesinlikle yapmam. Oyuncularla fazla haşır neşir olmam, polemiğe girmem.

NOT.

Genellikle,Takım liderliği ve oyun içi liderlik görevlerini üslenen,profesyonel olarak yapan birisiyim.Takımı kontrolü,
oyuncunun nasıl sunucuya geleceği,nasıl bir ekip ile sağlam bir kitleyi oyunda tutabileneceği,nasıl hiçbir gün
oyuncu kaybı yaşanmayacağı,aksine her gün oyuncu artışı yaşanabileceği çokça bilgi sahibi bir insanım.

Reklamcılık konusuna gelirsek eğer,Türkiye'de Metin2 konusunda,bütçesi yüksek veya düşük farketmeksizin,
bütçeye göre yapılabilecek en iyi reklamları yapabilecek birisiyim.Metin2 konusunda,ulaşamayacağım dal yoktur.
Hiçbir şekilde ücret karşılığı çalışmam,sıcak kanlı,ortama kolay ayak uyduran birisiyim,tek sorunum şudur ki Rütbe Sistemi'ne
önem veririm.Buda şundandır ki,profesyonel bir sunucu projesi altında isek,profesyonel bir iş süreci gerçekleşmelidir.
Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri