Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Discord hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kolesa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 737
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar, iyi geceleriniz olsun.

Az önce discord sunucusu üzerinden raccoonwork rumuz'lu arkadaş turkmmo yetkililerinden tutun önüne gelen herkese ağza alınmayacak küfürler saydırdı.Konuya müdahil olduğum an şahsıma ve ailevi değerlerime -ifade etmekten esef duyuyorum- hakaretler etti.Bu süreçte discord'daki yönetim ekibinden kimse müdahil olamadı, maalesef.En son bende dayanamayarak, Benim "burda bir tek o* var onuda herkes biliyor" dememden mütevellit "
b_b" rumuz'lu yöneticimiz hesabımı yasakladı.Daha sonradan "a✘seee" rumuz'lu yöneticimizin "adamı banlamasaydın keşke, nefsi müdafaa sayılır" demesi üzerine "bir mod. arkadaşımız şikayet etti, banlamam lazımdı.açılır belki ilerde" diyerek konuyu kapattı.

Şimdi benim umrumda felan değil discord sunucusu.Orda bulunma sebebim iki muhabbet, yeni insan tanıma.Onuda kaybetsem çokta sıkıntı teşkil etmez.Lakin bu tarz yaptırımlar insanları soğutuyor.Yukarda yazdığım ifade kadar "sorumsuzca-pervasızca" bir ifade daha yoktur."açılır ilerde" nasıl bir söylemdir.Bir insan kaybetmeyi, bir insan kazanmaya tercih etmişiz.Bu konuyu açma sebebimde; bu durumun ilerde yaşanmaması adınadır.

"Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir."

İyi geceler, iyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tavrını anlıyorum fakat belirli kurallarımız var ne olursa olsun küfür, hakaret vs. şeyler yasak. Normal yaşandımda bende ufak tefek küfürler kullanan biriyim başka bir platformda olsa senin verdiğin tepkiyi bende verebilirdim ama burada kurallara göre davranmak zorundayım. Daha sonrasında adminlerimize sordum bir inisiyatif gösterebilir miyiz? diye. Küfür ettiyse banlayın ayrımcılık yapmıyoruz gibi bir cevap aldım.

Bazı yönetim üyelerinin dersleri başlamış olabilir, geç saatlere kadar aktif olamıyorlar ara sıra böyle şeylerin gecikmeli olarak işleme koyulması normal bir durum ama senin biraz daha sakin olman gerekiyordu. Forumu savunurken küfür etmen hoş bir durum değil.
Tavrını anlıyorum fakat belirli kurallarımız var ne olursa olsun küfür, hakaret vs. şeyler yasak. Normal yaşandımda bende ufak tefek küfürler kullanan biriyim başka bir platformda olsa senin verdiğin tepkiyi bende verebilirdim ama burada kurallara göre davranmak zorundayım. Daha sonrasında adminlerimize sordum bir inisiyatif gösterebilir miyiz? diye. Küfür ettiyse banlayın ayrımcılık yapmıyoruz gibi bir cevap aldım.

Bazı yönetim üyelerinin dersleri başlamış olabilir, geç saatlere kadar aktif olamıyorlar ara sıra böyle şeylerin gecikmeli olarak işleme koyulması normal bir durum ama senin biraz daha sakin olman gerekiyordu. Forumu savunurken küfür etmen hoş bir durum değil.

Şahsım tarafından doğrudan edilmiş bir küfür görebiliyor musun? İlaveten herkesin özel hayatı, işi-gücü var tabiiki, hiç bir şekilde buna söz edemeyiz.Lakin yöneticilerin ihmalkarlığı yüzünden küfüre maruz kalıp üstüne bir-iki laf edince ve yasaklanınca inanın hiç hoş bir tablo ortaya çıkmıyor.Empati yapan her insan benim ne demek istediğimi çok rahat anlayabilir.

edit: ek olarak bu forumun kurucuları yahut bu forumun ilk etaplarında emek vermiş insanlar şunu çok iyi biliyorlardır eminim; insan kazanmak kadar zahmetli, önem arz eden birşey söz konusu değildir.İnsanları kaçırmak yerine onları kucaklamak olayınada hakimdirler diye düşünüyorum.

Şahsım tarafından doğrudan edilmiş bir küfür görebiliyor musun? İlaveten herkesin özel hayatı, işi-gücü var tabiiki, hiç bir şekilde buna söz edemeyiz.Lakin yöneticilerin ihmalkarlığı yüzünden küfüre maruz kalıp üstüne bir-iki laf edince ve yasaklanınca inanın hiç hoş bir tablo ortaya çıkmıyor.Empati yapan her insan benim ne demek istediğimi çok rahat anlayabilir.

Küfür, hakaret etmek, reklam yapmak yasaktır. Tespit edilmesi halinde uzaklaştırılırsınız.

Şöylede bir durum mevcut küfüre küfür ile karşılık veremezsin. Amacın forumu savunmak ise forum kurallarına uyman gerek veya forum kelimesi geçmesiydi. Edilen küfür hafif gözün göremiyeceği küfürler değildir. Sen şunu diyorsun sen benim babamı öldürdün bende senin babanı öldürüyorum ama beni serbest bırakın ben babamı savundum.

Söylediğin şeyi gayet iyi anlıyorum. Okey ama şöyle bir şey var ki. Forumdaki kuralları aynen Discord'a entegre ettik ve bu nedenle nasıl bir duruma girersen gir küfür ile karşılık verdiğin zaman sen de haksız duruma düşersin. Bu durumu ihmal olarak adlandırman da iyi bir şey değil. 24 saat Discord'a bakmamız imkansız bir şey robot değiliz ara sıra bu tarz gecikmeler yaşanması, olmaması gereken bir durum olmasına rağmen gayet normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri