- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
marhaba arkadaşlar
benim pc forumda veya youtube gibi renkli görsellere sahip olan sitelerde
sayfayı hızlıca aşşağıya doğru indinmi ekran kararması oluşuyor ve "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bu durumdan kurtuldu" diye uyarı veriyor
ardından yıne kendine geliyor bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.
sayfayı hızlıca aşşağıya doğru indinmi ekran kararması oluşuyor ve "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bu durumdan kurtuldu" diye uyarı veriyor
ardından yıne kendine geliyor bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
marhaba arkadaşlar
Aynı problemi zamanında yaşadım. Birebir aynı problem. Bir süre sonra kendiliğinden olmaya başlıyor. Monitör değiştirdim komple bir süre düzelir tekrar başladı, işlemciyi ve hddyi bakım yaptırdım tekrar başladı. Birkaç bilgisayarcıya götürdüm hepsi oldu diye verdi ve tekrar başladı. Bu hata bilgisayarın kanseri gibi resmen.
Ben bilgisayar değiştirip kurtuldum, durumun varsa aynısını tavsiye ederim.
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Görüntü Sürücü Yanıt vermeyi kesti - Page 2
Merhaba arkadaşlar, Benim Sorunum Ekran Kararması Mesela forumda veya youtube gibi renkli sayfalarda dolasırken sayfayı hızla birden assagı indirdimmi Ekran kararıyor ve 5 saniye sonra kendine gelip şöyle bir uyarı veriyor; Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu Bu sorunun...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...