Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Fiyat:40 tl
Pubg mobile Emülatör Gizleme hilesi sayesinde emülatörden mobille oynayabilirsiniz bu sayede hızlıca level kasıp hesabı hileden pahalı bi fiyata satabilirsiniz. Bu hile cerbererus editlenmiş versiyonudur normalde bunun gibi hileleri 70-80 tl civarı satılıyor bize dcden bu kişiler aracılığıyla ulaşabilirsiniz
Pubg mobile Emülatör Gizleme hilesi sayesinde emülatörden mobille oynayabilirsiniz bu sayede hızlıca level kasıp hesabı hileden pahalı bi fiyata satabilirsiniz. Bu hile cerbererus editlenmiş versiyonudur normalde bunun gibi hileleri 70-80 tl civarı satılıyor bize dcden bu kişiler aracılığıyla ulaşabilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuda bahsi geçen hilenin ne bir konu anlatımı ne de bir kanıtı yok kimsenin para verip alacağını zannetmiyorum.
şuanda hileyi alan 5 müşteri var bir sürü foruma eklediğimden buraya fazla uzun tutamadım yakında anlatımlı
@ekrembey1209 gerekli kanıtlar eklenmesi dahilinde konunuz tekrar açılacaktır. Konu hakkında düzenleme yapmak istediğiniz zaman forumda süper moderator veya üst rütbeler ile iletişime geçebilir veya ilk mesajınızı raporlayarak yönetimden yardım isteyebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)