Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

TURKMMO OTOMATİK BOT PAYLAŞIMI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tanitim1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo üyeleri ve forumdan sorumlu arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum;
Forum'da bir konuya otomatik cevap yazma için tasarlanmış c# programımı yayınlamam forum içerisin'de yasak mı ?
Yasak değil ise paylaşmak isterim.Yasak ise bilgilendirilip,konumun silinmesini arz ederim.

oX0INe.png

Not:Konu'yu tam nereye açacağım'ı bulamadığım için buraya açmış bulunmaktayım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba Turkmmo üyeleri ve forumdan sorumlu arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum;
Forum'da bir konuya otomatik cevap yazma için tasarlanmış c# programımı yayınlamam forum içerisin'de yasak mı ?
Yasak değil ise paylaşmak isterim.Yasak ise bilgilendirilip,konumun silinmesini arz ederim.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
bu tarz bir program çalıştığında dakikalar içerisinde farketmemiz işten bile değil.
forumda yasaklı olan bir şeyin yapılmasına olanak tanıyan birşey serbest olabilir mi?
Gerekli cevabı moderatör arkadaşım vermiş.
Bu tip scriptler tabi ki de yasak ve kullanımı halinde loglarımızdan görebilmekteyiz.
Cezası süresiz hesap kapatımı dikkatinize sunarım.

Cevap verildiği için kapatıldı
Çözüm
Gerekli cevabı moderatör arkadaşım vermiş.
Bu tip scriptler tabi ki de yasak ve kullanımı halinde loglarımızdan görebilmekteyiz.
Cezası süresiz hesap kapatımı dikkatinize sunarım.

Cevap verildiği için kapatıldı

oX0INe.png

bu tarz bir program çalıştığında dakikalar içerisinde farketmemiz işten bile değil.
forumda yasaklı olan bir şeyin yapılmasına olanak tanıyan birşey serbest olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri