Gameforge Live sistemini güncelleştirerek daha istikrarlı çalışan ve sade bir arayüze geçti.
Aynı şekilde bu arayüzü sitelerine de uyguladılar. Şimdilik indirme hız ayarı sunmuyor ve dosya yükleme yerini de size seçtiriyor. Büyük ihtimalle bunlar içinde Live gibi Games dosyası oluşturup, dosyaların fazla dağınık durmasını engelleyecekler. Diğer gerekli ayarları da zamanla ekleyeceklerdir. Bu ayarlar eklenince tüm oyun sitelerinde sadece bu uygulamayı yayınlayacaklarını düşünüyorum.
Aşağıda eski ve yeni görünümlerinin resimlerini paylaştım.
Uygulama Gameforge yayınladığı çoğu oyun için yayınlandı.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
ÖNEMLİ: Metin2 yükleyip test ettim.
Uygulama üzerinden Gameforge hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Bu hesap Metin2 kullanıcı adı ve şifrenizden farklı çalışıyor.
Ayrıca oyun kütüphane sayfasından daha önce Metin2 sitesinden oluşturduğunuz hesapları, hesap ekle diyerek kullanıcı adı ve şifre girerek ekleyebilirsiniz. Daha sonrasında hesap değiştir yapıp kullanıcı adınızı seçip, oyuna girebilirsiniz.
Şahsen bu uygulama diğer oyuncusu azalan oyunlarına da oyuncu kazandıracaktır. Keşke Gameforge Live arayüzüne daha önce önem verselerdi. İlla oyuncu kaybedince önem vermeleri ayrı bir ironi. Umarım Live gibi dile göre bazı oyun yasakları yapmazlar.