romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gameforge Live Yeni Sürümü - 2019

karakuletr

Darktower
Üye
Konular
5
Online süresi
40m 50s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
149
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gameforge Live sistemini güncelleştirerek daha istikrarlı çalışan ve sade bir arayüze geçti.
Aynı şekilde bu arayüzü sitelerine de uyguladılar. Şimdilik indirme hız ayarı sunmuyor ve dosya yükleme yerini de size seçtiriyor. Büyük ihtimalle bunlar içinde Live gibi Games dosyası oluşturup, dosyaların fazla dağınık durmasını engelleyecekler. Diğer gerekli ayarları da zamanla ekleyeceklerdir. Bu ayarlar eklenince tüm oyun sitelerinde sadece bu uygulamayı yayınlayacaklarını düşünüyorum.
Aşağıda eski ve yeni görünümlerinin resimlerini paylaştım.

86WOgA.jpg

6DpBkE.png

Uygulama Gameforge yayınladığı çoğu oyun için yayınlandı.

3OW5D5.png

ÖNEMLİ: Metin2 yükleyip test ettim.
Uygulama üzerinden Gameforge hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Bu hesap Metin2 kullanıcı adı ve şifrenizden farklı çalışıyor.
Ayrıca oyun kütüphane sayfasından daha önce Metin2 sitesinden oluşturduğunuz hesapları, hesap ekle diyerek kullanıcı adı ve şifre girerek ekleyebilirsiniz. Daha sonrasında hesap değiştir yapıp kullanıcı adınızı seçip, oyuna girebilirsiniz.

Şahsen bu uygulama diğer oyuncusu azalan oyunlarına da oyuncu kazandıracaktır. Keşke Gameforge Live arayüzüne daha önce önem verselerdi. İlla oyuncu kaybedince önem vermeleri ayrı bir ironi. Umarım Live gibi dile göre bazı oyun yasakları yapmazlar.

Son düzenleme:
Ben Hesap Ekleme yaptığımda hesabı eklemiyor sorun nedir ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri