HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu nasıl terbiyesizlik anlam veremiyorum...Kahve olmaz mı biz çok cooluz hep kahve içeriz sonra yanına sigara yakıp story atarız nirvanayız yani anlayacağın o yüzden çay yok.
Hem gelip index paylaşıyorsunuz hemde çayınız yok...
Birdaha bu müesseseden alışveriş yapmayacağım...
Özür dileriz sayın armut bey hazretleri bir daha olmaz.Bu nasıl terbiyesizlik anlam veremiyorum...
Hem gelip index paylaşıyorsunuz hemde çayınız yok...
Birdaha bu müesseseden alışveriş yapmayacağım...
Olmasa iyi olur erik bey aksi halde yasal işlem başlatacağım avukatlarımı bilgilendirdim bundan sonra yapacağız her yorum mahkemede deli (delil değil) olarak karşınıza çıkacaktır.Özür dileriz sayın armut bey hazretleri bir daha olmaz.
Peki armut bey hazretleri.Olmasa iyi olur erik bey aksi halde yasal işlem başlatacağım avukatlarımı bilgilendirdim bundan sonra yapacağız her yorum mahkemede deli (delil değil) olarak karşınıza çıkacaktır.
Daha önce paylaşıldığı için kapatıldı
forum.turkmmo.com
Matakon - Minotor2 Giriş İndex
Merhaba Arkadaşlar Ben Matakon Bugün Sizlere Minotor2'nin Giriş İndexini Paylaşıcağım Anasayfa Butonu Temizlenmiş Psd Olarak İçerisine Bırakılmıştır. İyi Kullanımlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)