noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

GM Olmak İstiyorum Premium Support Manager

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Polan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 886

Polan

Level 5
Fahri Üye
TM Üye
Konular
76
Online süresi
15h 9m
Reaksiyon Skoru
294
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 2 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
255
DevLira
42
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız : Rüzgar
Soyadınız : Korkmaz
Yaşınız : 21
Yaşadığınız Yer : Bursa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 8 yıl oyun, 4 yıl görevli tecrübem var.
Günlük Online Süreniz : 10~13saat
Özellikleriniz : Altta mevcut
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Discord: Ruzgar#0265 Skype: live:cb6fa0d36cee1c2d help@polanbey.com

Diğer / Ek :

(2D)

Bunlar sadece ÖRNEKTİR temsili DEĞİL.
Uğraşılmadan yapılan ÖRNEKLERDİR

SSS
Neden seni seçmeliyiz? Günlük online sürem 10~13 saat arası. Yıllanmış tecrübem ile hizmet verebilmek üzerine bir şeyler katmak istiyorum.
Amacım oyun içerisinde ve varsa discord/facebook üzerinden değerli takım üyeleri ve sevgili oyunculara yardım edebilmek.
Bilgiye ve yeni yerlerde rol üstlenmek hobilerim arasında. İnsanlara yardım etmeyi severim.(İtem olarak değil :D)
Amacım refah,adaletli ve oyuncuların eğlenebileceği bir platform yaratmak/yardım edebilmek.
Gerekirse logo,tanıtım videosu vb gibi şeylerde yardım edebilirim.(2D,3D)
Bunlar yanısıra, kendi CV internet ve de göz atabilirsiniz.

Hangi programlar üzerinde tecrübelerin var?
Photoshop,c4d,sony vegas,after effect,blender,filmora gibi programlarda orta tecrübeye sahibim.
Duruma göre 2D,3D intro ve tanıtımlar hazırlayabilirim.

Daha önce yaptığın işler/tecrübelerin neler?
Yıllar önce açılan serverlerde oyuncu/yetkili veya oyun sahibi rollerinde bulundum.
Bunlardan bazıları(Asia,Alem2,Fix,Zahr) gibi geçmişte iz bırakmış serverler.
Sadece oyun içinde değil, gerek reklam, gerekse server tanıtımı için de çalışmalarda bulundum.

Zayıf ve güçlü yönlerin neler?
Zayıf yönüm reklam. Güzel slogan,afiş ve tanıtım hazırlayarak gerekli yerlerde paylaşım yapsam dahi reklam konusunda pek başarılı değilim.
Bir diğer zayıf yönüm ise server files hakkında pek bilgimin olmaması.
Günlük uzun süre aktif olup hizmet verebilirim.Sadece oyun içerisinde değil; Facebook,Twitter,Instagram,Skype,Discord gibi platformlarda da elimden geleni yaparım.
Azimli,kararlı ve zor pes ederim. Benden istenen şey bilgim dahilinde değil ise kısa sürede öğrenip elimden gelenin en iyisini yaparım.
İnsanlarla konuşabilme kabiliyetim yüksek.
İnsan yönetimi üzerinde yüksek seviyede tecrübem mevcut. Yani, oyunda yönetim ekibinde olmak bir yana, sosyal platformlar üzerinden de gerek ekip arkadaşları, gerekse de değerli oyuncular ile stabil bir kaide içerisinde konuşabilir, gerekli pozisyonlar için konumlandırabilirim.

Metin2 dışında tecrübelerin var mı?
Var. Bunlardan bazıları;
Agma.io(Support,Gfx çalışma süresi: 4 ay. Ayrılma nedeni: Kendi isteğim)
Rakion(GM çalışma süresi: 3 ay. Ayrılma nedeni: Yetkililer tarafından yapılan adaletsizlik.)
Hans.el(Admin çalışma süresi: 11 ay Ayrılma nedeni: Sunucu süresi doldu.)
Karanlık.com(Super Moderator çalışma süresi: 1 ay Ayrılma nedeni: Kapatıldı)
Deepwebtr(Moderator çalışma süresi 14 ay Ayrılma nedeni: Kapatıldı)
Wolfteam(Şanlıurfa etkinlik organizatörü çalışma süresi 3 hafta Ayrılma nedeni: Etkinlik)
Nexus2(Translator çalışma süresi: devam ediyor)
Goley(Bursa cafeler arası etkinlik organizatörü çalışma süresi 3 hafta Ayrılma nedeni: Etkinlik)
Xenforo altyapısına sahip pek çok forum üzerinde üst düzey yetki ile yer aldım.(Görevleri sonlandırmış olsam da örnek vermeyeceğim reklama gireceği için.)
Bunlar dışında çeşitli platformlardaki kullanıcılara tasarım,düşünce ve oyun yapısı hakkında altyapı imkanı sağlıyorum.

Birlikte neler yapabiliriz/oyun için neler yapabilirsin?
Birlikte oyun gidişatı için fikir alışverişi yapabiliriz. Ve bu fikirler ile oyunu şekillendirebiliriz elbette.
Neler yapabilirim; Oyun içerisinde düzeni sağlayabilirim. Sürekli oyuncular ile iletişim halinde olarak oyun refah ve eğlence seviyesini yükseltebilirim.
Tanıtım yazıları vb hazırlayabilirim. Kısacası zihnimizde ne canlanıyorsa bunu hayata geçirmek için çabalayabiliriz.
Birlikte planlama ve takvim yapabilir, bunu oyuna yansıtarak kalite hissiyatı ve hizmeti sağlayabiliriz.
Birlikte/tek başımda tanıtım yazıları hazırlayabilir, bunları pek çok sosyal medya platformu üzerinden duyurabiliriz.
Oyuncu ilgi/eğlencesi/maddi kaynak bakımından stratejik hamleler düşünerebiliriz.
Yenilikçi fikir ve görüşler ile oyuna farklı şeyler katabiliriz. En nihayetinde aynı olan değil, farklı soluk getiren ayakta kalabiliyor.

-KONU ZAMANLA GÜNCELLENECEKTİR.-

Son düzenleme:
Başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri