Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ofline shop yang limitini kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flusya23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EDİT

Son düzenleme:
Reis son bir sorum daha olacak. 999t yang sınırı var fileste öncelikle onu belirteyim.
Şimdi bu pazar sisteminde https://forum.turkmmo.com/konu/3688612-metin2-guncel-great-cevrimdisi-pazar/ ben atıyorum 10t'lik item kurdum geldi biri çekti itemi sol alttaki kutuya yang geldi. Benim envanterimdede 999t var o 10tyi yani pazardan gelen parayı envanterime çekerken direk çekiyor para gelmiyor çünki envanterimde 999t var 10t lik yer yok ama çekiyor parayı bunun sorgusu nerde yani envanterinizde fazla yang var çekim yapamassınız gibi bir uyarı gelmesi gerekiyor.
Eric'in paylaştığı alt yapıda great sorunsuz istediğin fix onda var oradan sökebilirsin.

Onun altyapıyı kullanıyorum zaten ancak 2t sınır var long long girince bu sınır kalktı ama 999tye nasıl sınırlarız. Biri item çekiyor mesela pazardan sol alttaki kutuya para geliyor sorunsuz. Bende 999t varken o parayı çekmemesi lazım çantadan. Çekiyor para gelmiyor sınır 999t olduğu için ve benimde envanterimde 999t olduğu için.
Sınırsız yangı eklerken bozmuşsun büyük ihtimalle srclerdeki defineleri değiştirmeden ekleyecektin sınırsız yangı.

Reis son bir sorum daha olacak. 999t yang sınırı var fileste öncelikle onu belirteyim.
Şimdi bu pazar sisteminde https://forum.turkmmo.com/konu/3688612-metin2-guncel-great-cevrimdisi-pazar/ ben atıyorum 10t'lik item kurdum geldi biri çekti itemi sol alttaki kutuya yang geldi. Benim envanterimdede 999t var o 10tyi yani pazardan gelen parayı envanterime çekerken direk çekiyor para gelmiyor çünki envanterimde 999t var 10t lik yer yok ama çekiyor parayı bunun sorgusu nerde yani envanterinizde fazla yang var çekim yapamassınız gibi bir uyarı gelmesi gerekiyor.

offlineshop.cpp'den yang kontrolü yapılması gerekiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri